3 kişiyiz yokmu artıran :) hadi gari bodrum :P
Printable View
3 kişiyiz yokmu artıran :) hadi gari bodrum :P
aynen ya hadı s2k cıler gsr cılar.... yokmu gelen :D
bende geçeceğim bodruma :D
yok yok alınmam yav şaka ettim gari :) ben de pek vermem kimseye.
Valla önceden bodrumda çok araba vardı ama herkes sattı ne gazlancak yol var nede buluşup toplancak polislerden uzak biyer perşembe gelebilirsem gelcem ama şuan arabam yok en son typer vardı onuda gazlayamadım diie sattım ama perşembe dükkan müsait olursam subaruyuda getiririm ama biraz kışa doğru herkesi toplarız....
walla bence bodrumda gazlanıcaz cok guzel yerler war polıste pek bısı demıyo... ınsalllah persembe gunu guzel bı kalabalık olur muhhabet bol olur herkezı beklıyoruz
Sen bodrumun dışındamı yaşıyosun bilmiyom burda araba yapan binen kimleri tanıyon ve polis kime karışmıyo clio yu iki kere git gel konucık yolunda tak jandarma çevre yoluna tak polis?
walla ben torba da otelımız war ewımızde askerıye nın orda hergun gıdıp gelıyorum daha kımse bısı demedı kı cogu zmnda basıyorum...
inşallahta demezler neyse bi aksilik olmazsa perşembe günü yada cuma ne gün olcaksa gelmeye çalışırım burda olan ve işi olmayan tüm arkadaşları çağırırım..
persembe gunu olucak. kalabalık ne kadar cok olursa o kadar gzel bıgun olur....
inşallah yetişirim böle toplanmaya başladıkça gene bi araba alasım geldi perşembe gitcem bakmaya...
ben yalıçiftlikliyim,sülale burda ama doğma büyme izmirliyim.bisim kuzenler konuşuo öle :) yoksa ecotech makına anlaayan bılıo.iddia neymiş benim haberim yok :)) adamlara yürümelik makin bulun dedik,idda açmışlar ya :))
bu arada müsait olursn inş. tanışalım,bitanede vtec wardı 07 plaka ama satılmş galiba !