|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Hayal et
|
Başta çok saçma bişeydir bu dedim, çünkü bu tür şeylerle hiç alakam olmaz
![]() işaretlemeye başlamıştım bitirdim ![]() benim için çok doğru şeyler çıktı, siz deneyin bakalım ne çıkacak ![]() En Sık Kullandığınız Kelimelerden Karakter Analiziniz __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
benim için bazı seçeneklerde ikisini birden kullandığım oldu tam doğru seçemedim yani
Kuralcı cıktım ehh diyelim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Güzel bi test
![]() Kuralcı çıktım
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Aynen bikac secenek uyuyordu ama nitekim dogru cıktı
Güzelmiş
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
kuralcı çıktım ben )
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Angry Bird Doğan SL
|
Bende Kuralcı Çıktım ama benle alakası yok
bozuk bu bozuk
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Çekingenim doğru
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız dedi bana hakkatende doğru cıktı
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız. gerçekten de böyleyimdir hee
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Grand Vitara
|
dışa dönük..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bende kuralcı çıktım
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Kuralcı ama pek doğru oldugu söylenemez
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Dışa Dönük
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
alaycı çıktım... peh
değişik.
__________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kuralcı çıktım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Çok çok saçma alakasız bir test. Bir kere çoktan seçmeli değil.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: '99 Peugeot 206 XS
|
Alaycı
Yeni tanıştığınız insanlar tarafından alaycı umursamaz biri olarak algılanıyorsunuz ama sizi yakından tanıyanlar insanlar aslında ne kadar dostalrınızı önemsediğinizi biliyor. Onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığınızın farkındalar. İlk tanıştığınız insanlar da sizi alaycı olarak algılıyor olsa da alında sizinşle çok keyifli vakit geçiriyorlar çünkü sizinle her durum rutin ve sıkıcı olmaktan çıkıyor. Siz her olaya farklı ve renkli bir açıdan bakarak olaylara eğlence katıyorunuz. Aslında amacınız da bu zaten hayatı daha neşeli kılmak, hayatı sıradan olmaktan çıkarıp her duruma bir tat katmak. Aksi takirde herşeyin tekdüze olduğu bir yaşam size boğucu gelecek ve siz bu duruma asla alışamayacaksınız.
__________________________________ Yol şeritleri kalp atışımı geçmeli
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |