Kayıt ol

Eski 22-08-2011, 22:31   #1

driftboy - ait Avatar

Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)

Üniversite Burs İçin Yardım..

Geçen sene Sakarya üni fizik öğrencisiydim sınava girdim çıktım bu senede kimyasını kazandık Allah izin verirse 15 gün sonra kayıt yapcaz..

Geçen sene okuldayken burs gereksinimi duymadım, sadece kyk'ya başvurdum 240 lira ordan alıyodum ailem yardım ediyodu. Ama bu sene eve çıkıcam ve aileme yük olmak istemiyorum artık. Burs geldi ilk önce aklıma. Geçen sene çalışan arkadaşlarım vardı cok zorlanıyolardı en son çare bende bi iş bulurum. Aileme yük olmak istemiyorum bu yaştan sonra..

Sakarya üniversitesi kimya bölümü okuycam. Bursada okuyorum. Burs alabilecegim kurum, kuruluş, dernek vs varmıdır bildiginiz ?

16EC813´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
maşallah
corsa iyi olmuş
Low-Rider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
son bir fiyat verem mi
driftboy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-08-2011, 23:09   #2

driftboy - ait Avatar

Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)

Yokmu yardım edicek kimse ?

maşallah
corsa iyi olmuş
son bir fiyat verem mi
Eski 23-08-2011, 01:48   #3

Onamdar - ait Avatar

Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport

geçen yılın haberi ama bir incelemende fayda var bende fizik terk bir insan olarak halinden çok iyi anlıyorum

Hangi vakıf ne kadar burs veriyor en son haber
Onamdar isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-08-2011, 02:10   #4

MeMo - ait Avatar

Otomobil: Çok Koming Sun

driftboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sakarya üniversitesi kimya bölümü okuycam. Bursada okuyorum. Burs alabilecegim kurum, kuruluş, dernek vs varmıdır bildiginiz ?
Kaç yerde okuyosun sen ben anlamadım

MuratT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.
MeMo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-08-2011, 02:13   #5

By_HaNNibaLL - ait Avatar

Otomobil: Var Dizelimsi bişeyler;)

By_HaNNibaLL - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ne bursu olum caliş ekmeğini kendin kazan

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene

StiFLeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Günay'ın yazılarını ne zaman okusam içki muhabbeti geçiyor ,ne kadar çok içiyorsun hocam
By_HaNNibaLL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-08-2011, 02:23   #6

_sinan_ - ait Avatar

Otomobil: Focus

_sinan_ - MSN üzerinden Mesaj gönder
Geçen sene Sakarya üni fizik öğrencisiydim sınava girdim çıktım bu senede kimyasını kazandık Allah izin verirse 15 gün sonra kayıt yapcaz..

Geçen sene okuldayken burs gereksinimi duymadım, sadece kyk'ya başvurdum 240 lira ordan alıyodum ailem yardım ediyodu. Ama bu sene eve çıkıcam ve aileme yük olmak istemiyorum artık. Burs geldi ilk önce aklıma. Geçen sene çalışan arkadaşlarım vardı cok zorlanıyolardı en son çare bende bi iş bulurum. Aileme yük olmak istemiyorum bu yaştan sonra..

Ya şimdi üst sınıf bişey istiyor. Tamam gönlünde yatıyo e250 ama pek arabaya bakacak ilgilenecek vakti yok. Sabah 8 akşam 10 şantiyelerde ocaklarda geziyo araba. Şu aralar aşırı yoğunluğu var 1 sene kadar sürcek daha. Hani sıfır bi araba alıp 1 senede dağıtmaktansa 2. el al 300C al hem kendi tabiriyle arkadaşlarının yanında kendini rezil etmicek bişi hemde eşşek niyetine kullanabilecegi bişey Alcak mercedes'i 1 sene yogunlukta darma dağın olcak araba biliyorum range'de aynısı oldu

, yada profilinde yazan arabalardan birini satsan ?

http://img82.imageshack.us/img82/152/imzasazzasasa.jpg
_sinan_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-08-2011, 09:16   #7

enginetune - ait Avatar

Otomobil: Angry Bird Doğan S , Fiat Albea 1.4 multijet

kanka geçen sene kredi alıyorsan bu sene burs çıkması zor Ama Türk Eğitim Vakfı ve Başbakanlık ta Burs veriyor başvur istersen benim karabahtıma krediden başka bişi çıkmadı bende almadım zaten okul bitti Yaşasın baba bursu

Angry Bird

Hayır Yani illa Romantik olalım diyorsan,
GeL mum ışığında Lastik Yakalımm
enginetune isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-08-2011, 10:05   #8

driftboy - ait Avatar

MeMo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaç yerde okuyosun sen ben anlamadım
Sakarya fizikte okuyodum, kaydımı sildiriyorum cuma günü. Sınava girmiştim sakarya kimya geldi şimdide oraya kayıt yaptırcam

maşallah
corsa iyi olmuş
son bir fiyat verem mi

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 02:38 ::::