arkadaşlar pazar günü paşaoğlunun aracıda gördükten sonra FR cupra alsammı die düşündüm orjinali 180 hp olmalı bu araca neler yapılabilir ne güç elde edilebilir bana fikir verirmisiniz___?
arkadaşlar pazar günü paşaoğlunun aracıda gördükten sonra FR cupra alsammı die düşündüm orjinali 180 hp olmalı bu araca neler yapılabilir ne güç elde edilebilir bana fikir verirmisiniz___?
fr mı ıstıyosun cupra mı ? ıkısıde farklı modeller
gordugun arabanın orjınal halı 130bg ıbıza sport olarak gecen model.TR de zaten gercek FR yok Fr larda 130bg oldugu ıcın aynı ısmı kullanyolar ıbıza sportlar ıcın.160bg Cupra dızel tdı var ayrıca.
ozamn leon cupra dizel istiorum diyelim bi abim söyledi gecen gün dizel ve 180 hp die cahiliyetimi mağzur görün daha önce alman arabalarına hiç merakım olmadı....
ıbıza cupra 1.9 dizel 160lıklardan tavsiyee ederim ben kullanıyorum cok fazla güzel bi arac pasaoğlunun aracı orjinalden 130luklardan
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
gördüğünüz araç 04-05 falan eski kasa gri leon ise dizel fr 1.9 tdı 150 hp 6 ileri yazılımla 180 civarı falan olur muhtemelen bundan bahsedıyorsunuz.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Benimde merak ettiğim bir konu bu ama amacindan sapmiş modellerin motorlari nedir kavgasina dönmüş
Ne gibi işlemlerle araç o güclere gelir o dumani atişina kurban ya![]()
Araştıran biri olarak yazayım arkadaslar..
İbiza 1.9 tdi sport ve tdi Cupra olarak 2 versiyon var..Sport : 130 hp 310 nm Cupra : 160 hp 320 nm
Leon 1.9 tdi signo : 130 hp 310 nm ( di harfleri kırmızı 6 ileri )
Leon 1.9 tdi sport : 150 hp 320 nm ( tdi harfleri tamamen kırmızı )
Toledolarda leonla aynı..
Stock internalleri Forged malzeme oldugundan büyük turbolari ile 2.5 barlarda nos methanol desteğiyle 350 hp 600 nm gibi güçlere kadar destekliyor..
bekirin aracı kac beygirdir nos olmadan ?
Merak edenler için setup yazayım..
Gt2260v turbo ( BMW x5 modelinden çıkıyor )
Seat sport intercooler ( audi s3 te olur )
Sağlam bir manifold ( dokum veya krom )
Downpipe ve egzoz sistemi ( 70lik iyidir )
Bosio race783 nozzles ( büyük enjektor memeleri )
Egr iptali mümkünse emme manifoldu portlarını büyütme
Egzantrik ( sanırım dbilas markada var ) ( araç tek egzantrik 8 valf )
Bmc cda hava filtresi
İsteğe bağlı nos ve methanol
Bol dumanlı sağlam custom bir yazılım
Bu setupla nos ve methanol olmadan 280 hp 550 nm gibi bir rakam gelebilir.. Nos isteğe bağlı ne kadar güç isterseniz o kadar basarsınızmethanol ile 300 hp hayal deil
![]()
Pd130 sanzimani stock olarak cok uzun ama yükleyince mükemmel
1. Vites : 51
2. Vites : 93
3. Vites : 144
4. Vites : 208
5. Vites : 252
6. Vites : onu henüz bilmiyorumyürümedi o kadar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)