|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 220-221
|
BMW 3 Serisi 3.18iS 1993 Model 17.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 44083020
İlandaki aracı almayı düşünüyorum telefonda sahibiyle görüştüm söyledikleri doğru ise kafama yattı. Ben Ankaradan çıkıp gelmeden önce bu araca canlı gözle bakacak bir arkadaşımız var mı Bursa'dan? Vaktini ayırıp böyle bir yardımda bulunacak kişi varsa masraflarını ödesemde ben Ankara'dan gelmeden önce bana bir yol gösterse yorum yapsa? __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
araç güzele benziyor ama borbetler olmamış ya yakıştıramadım bu jantları
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fiesta Zetec Mk5[sold]
|
çok yakın bir arkadaşımın aracı. görünüm olarak fotoğraflardan hiçbir farkı yok emin olabilirsiniz. detaylı olarak sormak veya öğrenmek istediğiniz birşeyler olursada yardımcı olmaya çalışırım ki yakınım diye söylemiyorum kısmet olursa sizde bursaya gelir görürsenizki sercanda içi dışı bir biridir. sorduğunuz herseye dürüstçe cevap alabilirsiniz içiniz rahat olur. başka arkadaşlarda vardır zaten tanıyan onlarda yazar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bursada sağlam kanallarımız var detailing inceleyebilcek msn e geliyom
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]()
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Kendisi siteye üye, Sercio
![]() Dediklerinin arkasındayım. Dediklerinin tek bi eksigi yada yanlışı yok, gayet diridir. Kaçırılmaz bence.. Yakından bildigim bi araçtır |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Fiesta Zetec Mk5[sold]
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sercan iyidir bi sıkıntı olmaz ne söylediysede doğrudur. ama isterseniz gider baktiririz
|
|
|
|
|
|
#9 | |||
![]()
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
maaşallah çok güzel araçmış.
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
var mı aracı başka tanıyan?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Bursada çoğu kişi tanır sercanı'da, abisi erman abiyi'de, arabayıda
Gereken yorumlar yapılmış diye bence kimse yazmamış Buyrun bursaya
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Kasap git bide İskender yersin Iftarda
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Abilerim , Arkadaşlarım Yorum Yapmış Telefonda konuştuk zaten Söyledilerimin Dışında Başka Bişi Olursa Yol Paranı karşılarım İstersen Dahada Detalı Konuşulur. Teşekkür ederim Yardımlarınız için
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bugün akşam tekrar rahatsız edeceğim seni Sercan başkan
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Techturkey e gırmesem haberım olmuyacak
Hayılısı...
|
|