|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
Danisman hocasinin yqptigi hata sonucu 2 tane gectigim dersi hic almamis olarak gorunuyorum ve 4 ders kredim bosa gitdi bu olay yuzunden okulum uzuyacak memurlara sordugumda ise kurul boyle kara vermis bisey yapqmqyiz diyorlar.hakkimi nasil arayabilirim?? Ne yapmam gerekli
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
beykenttemisin =)
otomasyona notunu vs nasıl girmişler dersi almadıysan? ders kaydı yaptırıp imzaladığın kağıtta dersleri aldı gözüküyorsan seni ilgilendirmez resmi evrak o imzaladığın kağıtta dersler yoksa okulun insiyatifine kalmış.. hiç sekeretere falan gitme bölüm başkanına ordanda rektöre çık derim... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Pamukkale verdikleri kagitta gozukuyor dersler bana anlamadim simdi yok bosey yapamayiz cekiyolar walla ben.mahkemeye de vercem herseyi yapacam surda yenibdonemin acilmasinada bisey kalmadi bakalm adamlar bisey yapqmqyiz dior
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Angry Bird Doğan S , Fiat Albea 1.4 multijet
|
__________________________________ Angry Bird ![]() Hayır Yani illa Romantik olalım diyorsan, GeL mum ışığında Lastik Yakalımm
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
o ders seçtiğinize dair içinde derslerinde bulunduğu kağıt ile müracaat edin ilgili yerlere mutlaka çözülür. sonuçta böyle durumlar için o kağıtlar mevcut elimizde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .
|
direk bölüm baskanına git
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Walla o kagit da var elimizde ama kurul ret karari vermis danisman hocanon yanlisligini ben cekiyirum yarin bolum baskaninin yanina ugrayacagim bakalm o da yok cekerse napcagmizi dusunuyoruz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2.5 STI & 2.0 Outlander Turbo
|
Kurul kararı dediğin, fakülte yönetim kurul kararı ise yapılacak pek bişi yok maalesef.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
evet aymem boyle diyorlar peki benim hiç bi suçum yok olayda izleyeceğim bi yöntem var mı ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: --
|
Kurul kim ya?
Yanlış bilgilendirilmişsin. Dersleri geçtin mi? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Aynen gectim dersleri
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Dersi aldıgını düşünüp sınavlarına mı girdin yoksa sistemde dersleri aldın geçtin ama şimdi sistemde mi görünmüyor?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
geçms olsn yapacak bişe yok yüzde 1 ihtimal düzelir malesef aynısını gecen dönem yaşadm rektöre akdar cıktm deişmedi sonuc
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
en temiz çözüm dava açmak
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
islak imzali kayit cıktın varsa herturlu haklisin
ama kagidi kaybetme
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Danışmanının dersi onaylaması, çok fazla bişey ifade etmeyebilir. Gerekli kısıtlar sağlanamayıp ders düşmüş olabilir (gerçi o zaman dersi nasıl geçeceksin). Ancak ders açıldıysa ve elindeki onay kagıdına ragmen ders listesinden silindiysen, dersleri geçersin.
Bununla beraber, ders listesinden silinmiş bile olsan,devamsızlıktan kalmayacak şekilde dersi takip edip, sınavlarına girdiysen yine dava yoluyla dersi geçersin. Haklarını doğru şekilde öğren.Psikolojik olarak çok yıpratıldıgını, artık sorunu çözebilecek birilerini aramadığını, maddi manevi dava açmak için sorumluları aradıgını ve bu noktada genel olarak üniversiteye dava açmak yerine, sadece sorumlulara dava açacağını belirt. 6 yıllık üni hayatı + 3 yıl ytü öğrenci işlerinde çalıştıktan sonra diyebilirim ki ; kan alırsın hepsinin kıçından. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
neden reddedilmiş nedenini yazılı olarak al, sende dilekçe ile başvur, eğer devamsızlık vs ise birşey ypamazsın muhtemelen ama herhangi bir hata nedeniyle böyle yapıyorlarsa kıyameti kopar
eğer senlik bir durum yokken böyle bir hata yapıp çözümünü senin yeniden ders almana bağlıyorlarsa yukarıda arkadaş yapmış kan alınır valla
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Yok arkadaslar bizim unide devamsizlik yok arkadaslar danisman hoca ben ikinci ogrenimim benden secilen 1 nci ogretim dersini silecegine2 nci ogretim aldigim dersi silmis ve bunu.belirtmiyor soylemiyor rektorun yaninda fln bilgisayarin hatasi diyip salliyor cok vurastim ama olmadi diyip duruyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |