|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Hayal et
|
Hepimizin hayatta belli başlı seçimleri vardır,
bunlardan bir taneside taşıt seçimidir, siz hangisini neden seçiyorsunuz ? şuan 94 model Vectra 2,0 kullanıyorum, arabamızı 6 yıl önce almıştık, bütçemiz belliydi, O paralara alınabilecek en iyi araç olduğunu düşünerek almıştık, yakıt, performans, donanım, dayanıklılık, konfor olarak, modeline göre iyi bir aile otomobili olduğunu düşüdüğümüz için, Opel Vectra'yı seçmiştik ![]() Bazı markaları listeledim, umarım eksik yoktur ![]() •Acura •Alfa Romeo •Anadol •Aston Martin •Audi •Bentley •BMW •Bugatti •Buick •Cadillac •Chery •Chevrolet •Chrysler •Dacia •Daewoo •Daihatsu •Dodge •Ferrari •Fiat •Ford •Honda •Hummer •Hyundai •Infiniti •Isuzu •Iveco •Jaguar •Jeep •Kia •Koenigsegg •Lada •Lamborghini •Lancia •Land Rover •Lexus •MAN •Maserati •Maybach •Mazda •Mercedes-Benz •Mini •Mitsubishi •Nissan •Opel •Peugeot •Pontiac •Porsche •Proton •Renault •Rolls-Royce •Rover •Saab •Seat •Skoda •Smart •SsangYong •Subaru •Suzuki •Tata •Tofaş •Toyota •Volkswagen •Volvo __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html Son Düzenleyen Emre İlbi; 23-08-2011 13:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Belirli bir marka yok ama bugüne kadar hep alman araçları kullandım. Araç alırken alman olmasına dikkat ediyorum
Çok ekstreme durumlarda Amerikanda olabilir ( camaro -corvette fln olursa )
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tam bana göre bi konu babam tofaşta calişiyordu ve oradan emekli oldu FİAT arabasindan başka araba almam sözüm yettiğinde aldirmam diyo.
![]() (Ben oranin ekmeğini yiyorum politikasi içersinden) |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Alman otomobilleri gerçekten konforu hissettiriyor. Benim gibi detaylara önem veren insanlar mutlaka alman kullanmalı. 99 model astra kullanıyorum, en basitinden cam suyum azaldığında yol bilgisayarının beni uyarması paha biçilemez
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Küçüklükten beri farklı farklı otomobillere bindim sırasıyla ;
Bmw e30, Tofaş Şahin , Doğan Renault 12 Toros , Broadway Opel Astra Fiat Marea Chevrolet Aveo Honda Civic 1.4 is Araba kullanmayı Renault 12de ögrendım ondan oncesınde baya bı kucuktum ne yazıkkı Bu zamandan sonra alacagım araç ya Alman ya da Japon olur hiç bir markaya ön yargım yok ama en iyisi bu ülkenin aracları gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
aklıma geldiği kadar markaları listeledim, ilk mesajıma ekledim
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: r53 jcw
|
cooper memnunum arabamdan ama zorunluluktan aldım param ona yetiyodu.asıl almak istediğim S2000 onu da bi kaç aya alırım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: corsa c
|
aracım opel...
15 yasındaydım amcamda vardı opel 1.9 record onunla öğrendim kullanmayı... araba alırken de hiç düşünmedim opel aldım hemen.. bilinçaltı herhalde.... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Sadece Subaru
Motoruyla,ona özgü jant rengiyle,etkileyici tasarımıyla herkesten farklı olduğu için... |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 180SX
|
şahin doğan hakkındaki düşünceleri neler acaba
__________________________________ ~0k by.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
1994 yılından beri işimiz bu olduğu için. Ama imzamda daha önce kullandığım araçlara bakabilirsiniz. Bu benim 3. Polo'm. Bu seferki gti ama farketmez. Bugün yaşıyorsam bunda VW'ninde payı büyüktür. 23 Nisan 2007 de ilk polom olan 2005 model poloyla talihsiz bir kaza geçirdim. 100 km hızla milim frene basamadan 3 ağaç,1 tabela, ardından çelik direğe girdim. Ortalık savaş alanı gibiydi. Benim suçum yoktu kazada karşı tarafta U dönüşü yaparken önüme kırıp kaçan biriydi. Velhasıl burnum bile kanamadı. Polo vw grubunda Passata kafa tutacak kadar sağlam arabadır. Şahsi görüşüm. Vw nin konforunu malesef hiç bir arabada bulamıyorum artık alışmışım.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
İki arabam oldu ikiside HONDA
ilki 1.6 iesdi şimdiki vti neden honda? öncelikli çizgisi çok hoşuma gidiyor ve devir bandının yüksek olması üst devirlere tırmanırken zorlanmaması çabuk devirlenmesi motor sesi vs vs. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ben özelllikle farklı marka araçlara binmeye çalışıyorum.
Bugüne kadar 98 Renault Laguna 02 Subaru İmpreza wrx 95 transam cabrio 03 E46 M3 Fransız japon amerikan alman diye gidiyor bakıcaz artık,ölmeden vasiyetimde en iyisi buydu diyicem Ama hepsininde tadı başkaydı... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
İlk arabam primeraydı babamın eski arabasıydı.Ondan sonrada 2-3 araba hariç hep 4 kapı sedan araclar tercih ettim bana daha oturaklı gözüme daha orantılı görünüyor.Marka olarakta bmw audi kullandım şu anda mercedesteyim ve kesinlikle otomobilin sonu olduğunu gördüm sevip baglanıp araştırınca.Onun dışındada evo serisi ve subaru sti ları oldum olası sevmişimdir birgün alıcam kesin.Mersonun yanına
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Honda yı tercih ettim, ancak bunu anlatamam yaşamanız lazım
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Ferrari alacak param var, ama saxo kullanıyorum
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 220 turbo tomcat
|
evet yeterli param olsaydı evo ve subaru alırdım turbo merakı,,
seçmemin sebebi 200,hp,,turbolu,,0 100 6.5 çünki obir roverrrrrr tomcat... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
opel meriva kullanıyoruz 2004 yılında geniş güzel bir aile arabası diye aldı tek oğlu 2008'de ehliyet alında ırzına geçti 2011'de oğlu kendine iş bulup kendi arabasını almaya karar verince meriva kaldığı yerden aile görevine geri döndü
![]() alman arabası tercih sebebi olur ama illa alman olucak diye bişey yok ayrıca pug citroen kia vs gibi araçlara babam hayatta binmez eğer kia gibi bir araca binecekse en kötüsünü alır sıfır km çin malı araca toros muamelesi yapar
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
tercihim bana güven vermesi açısından alman olur kesinlikle. modifiye, hız, spor görünüş vs derseniz ise;
yine alman derim ![]() ![]() ama bir japon alıp gerçekten görmek istiyorum nasıl araçlar olduklarını, özellikle honda. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|