Mode Nickli Üyeden Alıntı i20 gümüş renkdi, garajların karşısında duruyordu, sonra mondeo yla tekrar manzaraya geçtik. i20-mondeo gri i-20 yi gördüm ama içi boştu
SENSİN.
garajda su döküyodur o sırada =)
Honda Artı G.O.Paşa/ISTANBUL VAGBrothers
ben bu kdr arac geleceğını tahmn etmıodm valla Tech Turkey Bahçeşehır olarak arayı fazla açmayalm, guncel organızasyonlar yapalım.. otuzdört Nickli Üyeden Alıntı aynen vizorlerden istiorm aga ama masallah cincik duruyor araban maşallah dıelm soruorm bakalm ellerınde var mı..
abi bu seferkine beni bekleyin ama hep beraber gideriz konvoy olarak
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı gri i-20 yi gördüm ama içi boştu kendisini yalnız bırakmamı istemişti biz caddedeydik o sırada
Mode Nickli Üyeden Alıntı kendisini yalnız bırakmamı istemişti biz caddedeydik o sırada valla bendede fiorino vardı neyse bi daha olursa takılmaca görüşürüz tanışırız herkezle yakınlarımızdakilerle ...
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı ben de 2 tane araba var ama biraz işlerim var, bide çok halsizim bu aralar o yüzden başkasına takılıyım demiştim bidahakine alırım ama Tamamdir abi saol
Don't believe everything you hear, Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
ee sıradaki bulusma ne zaman? =)
biz bad cat le hep dışarıdayız akşamları, bekleriz =)
aynen ben de dışarıdaym araçların model ve plakaları ne benm polo 34 AG 0463
Bu Sıra Bir Buluşma Konusu Daha Açalım En iyisi
Aykırı
olabilir iştirak edebiliriz
Das Auto F&F Car Clean 1903
26 sından sonra yaparsanız ordayım bi 5 gün beklersiniz artık edit: mk7 fiestayla gelirim bende otto var biraz sesli olur
evet ya bahçeşehir buluşma olsa çok iyi olurr
Kemal Soylu www.aliasracingteam.com
haftaiçleri anadolu yakasındayım, haftasonu katılabilirim =)
Akşam Bahçeşehirde olucam uğrarım toplanılırsa
c.tesi akşamı olursa daha iyi olur bence herkez gelebilir
bgun de olursa 8 den sonra bahcesehırdeyım
şunu yarın yapın sabah donuyorum ankaraya ayrıca sana nolmuş böyle mat turuncular Sinan-VL Nickli Üyeden Alıntı Bu Sıra Bir Buluşma Konusu Daha Açalım En iyisi
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları