|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Vimeo'da ve diğer video sitelerinde izlediğimiz, genellikle Wagenwerks imzalı VAG buluşmalarından örnek alarak bir buluşma organize etsek? Güzel bir fotoğraf ve video günü belirlesek, hem çimende falan bolca resim-video alıp hem yemeğimizi yiyip sohbetimizi yapsak? Bu işi eskiden yapmak pek kolay değildi ama artık ülkemizde de çok çeşitli ve çok cici VAG 'lar var, bir araya gelmek de zor olmamalı diye düşünüyorum..
Örnek video: Worthersee Tour 2010 Teaser on Vimeo Bu işi ben (Utku) ve Can (kurtbil) organize etmeyi düşünüyoruz. Tarih ve yer konusunda fikirlere açığız. Konvoy halinde trafikte magandalık yapıp 100 araba birden bağlatmayı değil de, konvoy olmadan ve hiç bir trafik kuralını ihlal etmeden güzel bir alanda buluşup, otopark alanında fotoğraf ve video çekelim istiyoruz. Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda markaları ve bu markaların standart ya da alçaltılmış&jantlı örnekleri, restore edilmiş, cici Mk1-Mk2 ler, Audi S-RS'ler, GTI'lar, FR ve Cupralar hepsi bir arada olsa güzel bir buluşma olmaz mı? Ne dersiniz, 3-4 hafta sonrasına organize olsak kimler gelir? Dipnot: Organize etmeye çalıştığımız etkinlik German Style ya da basık arabalar buluşması değildir. VAG (Volkswagen-Audi-Seat-Skoda ve Porsche) etkinliğidir. Lütfen kırılmaca gücenmece olmasın
Son Düzenleyen ukku; 24-08-2011 15:55. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tabi canım, geç bile kaldık
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
guzel guzel ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Yemeği can ısmarlicaksa gelirim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cok güzel olurda bizim insanimizla olur mu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Hafif şehirdışı olsa nasıl olur? İstanbul içi gidilcek yerler belli avmlerin otoparklarına tıkışılcak..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Bence çok da güzel olur
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
dışarıdaki kaliteyi yakalayabilirmiyiz bilemiyorum ama olursa böyle bir organizasyon seve seve katılırım
__________________________________ BlackEmperor´isimli üyeden Alıntı... 50 bin TL ye benzinli 125 bg araba satan honda yetkilileri yatıp kalkıp Vtec mühendisine dua etsin. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Izmit'e Sapanca'ya falan da gidebiliriz, Istanbul'un koseleri de olur..
Tabi arabam dizel, bana rahat olur her turlu ![]() Yapalim bunu. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yalnız jantı çamurluğun içine girmemiş araba istemiyoruz
![]() Şimdi herkes bana laf atıcak biliyorum, merak etmeyin o güne kadar çaresi düşünülcek
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Turbo Dizel & Turbo Boxer
|
gunu soylemeniz yeterli
hatta dip basar oyle gelirim
__________________________________ ahh deme; oohhh de
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
işte bunu kastettim bende kalite derken
__________________________________ BlackEmperor´isimli üyeden Alıntı... 50 bin TL ye benzinli 125 bg araba satan honda yetkilileri yatıp kalkıp Vtec mühendisine dua etsin. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
çelik makasıyla gelcem, arabası yüksek olanı orda kesicem :P bu sorunu de böyle çözmeyi düşünüyoruz
hehe__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Türkiye 'de yollar bu şekildeyken o kadar basık arabayı bir arada bulamayacağımız aşikar. Ancak amacımız yere değen arabaları bir araya getirmek değil, güzel görünen VAG 'ları bir araya getirmek. O yüzden problem yok
![]() Tarık sen de taktın CH'ları, kime özendiysen artık, pek de güzel oldu, her fotoya geliyorsun
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|