|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
Merhabalar beyler,abiler.. Ne yazıkki abimi bundan bir buçuk sene önce kaybettim. Ve onun adına uygun bir plaka ile şimdiki plakamı değiştirmek istiyorum. FTH, YFU , FMU adlı plakalar arıyorum nasıl bulabilir nasıl alabilir ve ne gibi işlemlerle aracıma geçirebilirim bu işlerden anlayan veya anlayan tanıdıgı yardımcı olabilicek vs olan üyelerimizden yardım bekliyorum keyfi bir değişim degil umarım beni anlarsınız.. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum saygılar.
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kendini 3000+tl fiyatlara hazırladıysan boştada plaka varsa halledersin çok zor değil
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
3000 iyi bir rakkam ama razıyım nasıl bakabilirim boş plakalara acaba
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yarın beni ararsan bakarız 534 486 63 73
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
direk isim olanlar o fiyatlarda jem ama farklı abc dhe falan böle farksız özel plaka istiyosan onlar biraz daha ucuza bağlanır. bu arada para direk makbuzla yatırılıyo bilginiz olsun rüşvet değil yani
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
ankarada internetten boştakı plakalar secılıyor bedava istanbulda yokmu öyle birşey
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Yasal rüşvet Şaka bir yana.. O zaman sana ulaşıcam abi.. Uyguna denk getirirz bence.. Neyse arkadaşın konuyu mahvetmeyelim ![]() Dip Not : Abi kiralık araba arıyorum pm'lesene biliyosan
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
![]()
||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
3binden daha ucuza baglanir kendiniz gidip ugrasin eger imkaniniz varsa
F ile baslayan 3 harfli plakalari hangi ilce emniyeti veriyorsa oraya ikametli birine aracinizi satin, noterde plaka degisecek deyip 140 TL odeyeceksiniz. Daha sonra e-devlet'ten plakalari sorgulayabilirsiniz. e-devlet sifresini ptt'ye gidip alabilirsiniz. bos plakalari not alip emniyetten randevu alip gidin, durumu da soylerseniz guzellik yaparlar. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Geçen hafta bizzat trafik tescildeki memura sordum internette olmayan plakaları alabilirmiyiz diye bağış yaparsan alırsın dedi plakadan plakaya değişir dedi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
internette olmayanlardan alcaksan eğer haberim olsun oğuz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bulunduğun yerin trafik tescil burosuna gidip durumu anlatrsan yardımcı oluyorlar lakin fth gibi tam isim anlamnda deilde diğer söledklerin için vericeğin ücret çok değildir. bir arkadaşm adı soyadı baş harflerini almştı 2sene önce 200lira civarına tanıdık vs yokdu arada..
isimler için 3000 gerçekden acımasızcaymış.. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
34 MRT XX istiyorum 2000 tl bu işi bitiren varmıdır? bide nasıl bir prosödür uygulamak lazım sıfır araçmı alıcaz yoksa al satmı bi detaylıca açıklarmısınz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
İzmir'de bir arkadaşım araba aldı bir kaç ay önce özel plaka istiyordu. Karşıyaka ilçe emniyette özel plaka istiyoruz dedik. amir aldı bizi odasına 200 lira bağış alıyoruz dedi. Abi öğrenciyiz falan 100 lira var dedik kabul etti bi dosya çıkarttı seç burdan dedi. Seçtik bir tane sistemden baktı dün verilmiş o plaka başka bir şubeden kaldı öyle.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
TARIK yazmıs onun dediklerini uygula iş sende biter. gidip emniyete durumu bize anlattıgın gibi anlat kesin uygun bişi yaparlar karşına cıkan memur cok cok gaddar değilse .
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
izmirde pazarlığı kuvvetli bir arkadaş var adı koray kry plakayı 150 ye bağladı
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
plaka işi şansa kalmış ama adam şart
bir koli tuvalet kağıdınada plaka aldık, şükrü saraçoğlunda loca veripte plaka aldık ama artık ankara emniyette yasal bağışla veriliyor
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:39 ::::

Sıfır arabayı alalım.. Plakası güzel olsun istiyoruz.. Ama 3000 çokmuş be abi 
Şaka bir yana.. O zaman sana ulaşıcam abi.. Uyguna denk getirirz bence.. 

ama artık ankara emniyette yasal bağışla veriliyor