bnce hondayı veya daha tanınmış bir ismi babanın kafasına sok ilerde daha buyuk butce kaybı asgariye ye iner :)
Printable View
bnce hondayı veya daha tanınmış bir ismi babanın kafasına sok ilerde daha buyuk butce kaybı asgariye ye iner :)
Lada namı deger RUS tankı :D
bende eski abuk sabuk bi araba almasındansa lada alması çok daha mantıklı , ladanın alıcısı var ayrıca elde kalıcak bi araç değil..
saglam taş gibi arabalardır yakıtı üzmez parçası ucuz servisi ucuz içinden bolca plastik sesi gelir okadar
Teşekkürler .
Ahmet ne yaptınız araba işini ?
Bu arada ben Samara'yı sattım ve Vega aldım. Bence çok iyi bir araç parasına göre :)
lada alacaksanız samara alın ve onunda tek kapısını alın :) şanzımanı diğerlerine göre farklı ve kısadır.
lada tank gibidir :D kaloriferi inanılmazdır. :D fakat direskiyon fena acaip kas yaparsın
2000 yılında sıfır alan komşumuz hala kullanıyor.. bir kaç ay öncesine kadar 98.000de falandı.. Benim gördüğüm eksileri, göğüs çatladı , güneş yanıkları çıktı, bir de otomatik camlarda bazen sorun oluyordu.. Çok şükür hiç kazası yok arabanın, bir kaç minik boya rötuşu var.. Motorundan gelen tek ses itici sesi gibi bir şeydi. Arkadaşım headers da minik bi delik var dedi o çıkarıyor dedi ama bilmiyorum.. Motorları falan çok dayanıklıdır rus soğuğuna dayanabilsin diye..
Yalnız Lada'lar hakkında öğrendiğim bir bilgi var yanlışsam düzeltin. Motor Porsche mühendisleri tarafından geliştirilmiş.. Şaşırdım valla :)
gördüğüm bir kaç ladanın koltukları dökülüyordu fakat kaloriferi süperdi, vegaların modelleri yüksek fakat samara daha tok duruyor sanki.