|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba , sınavda giremeyenler olduğunu görünce belki sene kaybetmek istemeyenler olucağını düşündüm. Bildiğiniz üzere Rusya'da Voronej şehrinde okuyorum ilk senem bitti henüz . Eğer orda okumak isteyenler olursa yardımcı olabilirim veya elimden geldiğince soruları yanıtlayabilirim . Şuan msn üzerinden değilde konudan soruları cevaplamak isterim öncelikle
Okulumuzun adı Voronej Devlet Üniversitesi (воронежский государственный университет) , deknliği vardır , okurum resmi sitesi www.vsu.ru
Son Düzenleyen _sinan_; 24-08-2011 15:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
olum rusyada öğrenci olmak vay anasını yaw
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bırak şimdi okulu kızlardan haber ver :P Şaka bi yana tavsiye edermsn gittiğine mutlumusn ? bi tanıdığın düşünüyorda
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Boost
|
Geçen sene konuşmustuk senle kardeşim anlat bakayim nasil geçti 1 sene
__________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
tavsiye ederim tabiki , ben gittiğime memnunum ama şuda var herkeze göre uygun biyer değil , ortalama bu sene gelen Türklerin yarısı Türkiyeye geri döndü , oraya alışmak ve okumak zordur , ama bittiğinde buna değiyo gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
orda öğrenci olmak vardı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bunu kısa özetmelek zor olur çok kapsamlı bi soru oldu , ama en kısa şöyle diyim ilk sene tekrar sınava hazırlanarak boş yere zaman kaybetmişim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
ısletme okumak ıstesek kaca mal oluyo bıze yıllıgı acaba ??
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ilk sene rusça hazırlık 1750usd , bölüme geçtiğinde fiyatlar değişiyor ama sözel bölümler daha yüksek 2000 küsür usd olması lazım işletmenin , okulla iletişim geçip fiyatını tam öğrenebilrim..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Boost
|
Beklentilerini karşiladiysa sorun yok. Bende Abhaz kökenli olduğum için Abhazyada burslu olarak okuyabiliyorum. Şimdiki okuduğum 2 yıl otomotiv i bitirdikten sonra değerlendiricem bende. Abhazya - Rusya -Sazlburg olarak bir seçim yapıcam..
__________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
En merak edilen soru bence
Aylık masrafınız ne kadar ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ilk sene yurtda kaldım , yurdun parası yıl sonunda tek seferde veriliyo (aylık 30usd civarı) orda geçinme maliyetim aylık 500tl
ama malesef dolar yükseldiği için aynı para 600tl oluyo şuan , ama bu fiyata yeme içme gündüz gezme gece takılma hepsi dahil ama bununda daha altında geçinenlerde var..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bu fiyatlar yıllık mı ? dönemlik mi ?
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Biz boşuna ABD de kasıyoruz abi ... İçim gitti şimdi yemin ediyorum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
+1 Yıllık okul masrafları nekadar tutuyor
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
dediğim gibi ilk yıl hazırlık ücreti 1750 dolar , ilk kayıtda yıllık zorunlu sağlık sigorta ücreti var 140usd diş dışında herşey dahil (diş için extra 40usd istiyolar ) , yurt yıllık ücreti 250usd civarı oluyo total ücret budur.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
benim bölüm inşaat mühendisliği olucak , ücreti 2100 usd civarı (okul parayı ruble üzerinden aldığı için dolar tam tutmuyo bazen) |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:40 ::::

Okulumuzun adı Voronej Devlet Üniversitesi (воронежский государственный университет) , deknliği vardır , okurum resmi sitesi