arkadaşım var , 2 senelik klima teknolojileri bölümünden elektrik elektronik müh. tamamlıyor ve şuanda çalışıyor.. ayrıca ilk sene için 4750 bayağı bi yüksekmiş sadece okul ve götürme parası ise..
Printable View
yurt dışı okullar ıcın cazip bi secenek olmuş hem fıyat hem ulke ve potansıyelı acısından :D
Vay arkadaş :D İşi gücü bırakıp tekrar üniye dönesim geldi :D
rusyada okul ha :D:D:D
bu sene için geç kaldım ama seneye ıns tekrar gırıcem dıkey geçiş sınavına olmazsa son çare rusya olcak bı acıdan rusça ögrenmek + ingilizce super olurdu
özelden msj attım msn adresını ekledım bı bakarmısn özelden konusalım sorularım var musaıd sen konuyu kırletmeyım :D
güncel olsun , bu sene çıkan yeni karara göre katalogda yer alan okullara denklik sınavı aranmadan direkt denklilk verilicekmiş :) (tıp,dişçilik,eczacılık,öğretmenlik,mühendislik bölümlerine )
Eğitim ve Kariyer - YÖK'ün diploma denklik yönetmeliğinin yürürlüğü durduruldu
YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMALARI DENKLİK YÖNETMELİĞİ (Yeni)
sinan kardeşim arkadasının hataydan gitmesi ılgıncımı cektı bende mustafa kemal universitesınden bu sene yeni mezun oldum . merak ettiğim bişey var su altı teknolojisi diye bir bölüm varmı ?
denizle ve dalgıçlıkla ilgili ?
meslek dalım ticari dalgıçık veya sanayi dalgıçlığı olarak geçer. rusyada çok öenmli limanlar var. bunun için eğitim veren üniversite varmı ?
sinan kardeşim diğer şehirlerde olup olmadğıı hakkında yardımcı olurmusun? şahsi olsun yada kaynak olarak gösterceğin biyer ?