|
|
#1 | |||
![]() |
abilerim aramızda uğraşan baya bir insan vardır illaki
ben 1 ay boyunca falan kullandım arkadaşımın benzinli hpi markaydı modelini hatırlamıyorum kısacası elim yatkın ve kendime bir araç almak istiyorum hem yanlasın hemde düzde de güzel gitsin istiyorum ne önerirsiniz nelere dikkat etmem gerekir bu arada ayırabileceğim bütce herşeyiyle 500 tl ilk olarak tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
ilk tavsiyem onroad olmasın
kullanılacak alan yok
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
valla terimlerinden anlamıyorum ki
marka model verirseniz daha güzel olur =)
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 94 ex, vfr800 vtec
|
onroad dediği asflat, mermer, beton olmasın diyor...
bende hpi e10 başlangıç için almıştım benzinli değil bataryalı. avm lerin kullanılmayan kapalı otopark alanlarını kullanıyorum sürüş için. bence başlangıç için ideal bi araç e10 kasa. __________________________________ Profesyonel sporcu urunleri icin pm atiniz. schumi dr.46 iron tyson frank ' the chemist ' zane |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Hpi e10 aldim alan yoklugundan kullanamadim. Simdi strada Sc aldim sifir 275tl ye hem hizli hemde Kaldirimda bahcede kumda toprakta kullaniyorsun. Eren Hobi de kampanyadan aldim tavsiye ederim.
Ayrica herbiyeri metal saglam bisey gibi. __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Hyundai Accent Admıre
|
Ben şuan Ofna ultra Lx 1 kullanıyorum ama nitro yakıtın pahalı olması nedeniyle brushless sisteme çevirdim çok memnunum acayıp hızlı asfallata toprakta heryerde kullanıyorum başlangıç için HPI marka araçları öneririm yedek parçalrını çok kolaylıkla bulursun ben HPI RS4 ile başlamıştım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2000' EJ9 sold ;) 1998' ej9 SOLD ;) 2006' ASTRA GTC :)
|
tamiya tt-01 al direk mod parcası yedek parcası vs en cok bulunan r/c dir elektirikli almanı tavsiye ederim çünkü yakıtlının hem masrafı çok olur hemde ilk başlarda ayarlarıyla seni sıkıp bu işten sogutabilir aracın mantıgına hakım olana kadar elektirikli bir arac almanı tavsıye ederım yaklaşık 4 sene bu hobiyle ugrastım 1 araba parası aldı benden benden sana tavsiye hiç bulaşma sonu yok en son elektirkli bir araca 2400 tl harcamış oldugumu algıladığımda bu işi bıraktım
__________________________________ İlkay Akçakoca-İZMİR 35 CAR 50 . ASTRA G T C |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ben offroad araba ile başladım. Yarışlara kadar girdim sonra uçağa geçtim. Uçak olayın bittiği nokta. Bir dakika bile sıkılmıyorsun. Sürekli adrenalin ve heyecan. Her ctesi Kozyatağından Hezarfen e gidiyorum sabahın köründe. Uçak ya da heli tavsiye ederim. Kullanılmış arabalarıda rcpano sayfasından bulabilirsin arada düzgün ucuza şeyler çıkabiliyor.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Araba çok para harcatır bi de. Uçakta motoru cartı curtu bir kere alırsın. Ondan sonra düştün mü gider yeni uçak alırsın eski motoru falan üstüne takarsın o da 100 tl ye de var 1000 tl ye de. Sana kalmış tamamıyla.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 206GTİ
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]() |
elektrikli bir aracın bana toplam maliyeti ne olabilir ki ? sürekli kullanacak değilim hafta sonları 1 2 saat anca ???? ![]() bide rc nin toplam masrafı ne kadar olur ki bana ?
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Dedigim aleti dusun, hizli ve 15t lik hpi motor takip(50tl) 75kmh yapiyorsun. Kumda gidiyor, sasesi saglam fiyati cok uygun.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
offroad tarzı birşey şu an için pek düşünmüyorum birde malum öğrenciyiz maliyeti yukarda yazdıkları gibi 2000 tl vs olacaksa gider kendime murat 124 alır daha çok eğlenirim valla ![]() mesela forumdaki şu ilanlar için ne düşünüyorsunuz ??? 1) http://www.techturkey.com/forum/off-...-ta03fpro.html 2)http://www.techturkey.com/forum/off-...-1-10-rtr.html 3)http://www.techturkey.com/forum/off-...ho-fw-05t.html yanlış anlaşılmasın ilanları örnek olarak gösterdim
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() Son Düzenleyen YuSuFJaN_K; 25-08-2011 11:02. Sebep: edit.. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: r/C HUMMER
|
RC Elektirikli Arabalar, Uzaktan Kumandalı Elektrikli Arabalar, Uzaktan Kumandalı Araçlar., Maisto, Team Losi, Traxxas, Sunman, Maverick, Mercedes, Carisma , Dynamite, Electrix, Ferrari
Elektrikli duşunuosan bak bu linkteki arabalara bnde alıcam bunlardan tavsiye ederm.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
daha prof yani bunlar cocuk işi gibime geldi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() 2000TL harcamak falan yok onu nerden çıkardın ? __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Bütçeyi biraz aşarsanız traxxas serileri öneririm slayer mesela
__________________________________ .
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:41 ::::

ben 1 ay boyunca falan kullandım arkadaşımın benzinli hpi markaydı modelini hatırlamıyorum kısacası elim yatkın ve kendime bir araç almak istiyorum hem yanlasın hemde düzde de güzel gitsin istiyorum