|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Arkadaşlar yarın ufak tefek bir iş sebebi ile izmire geleceğim. Öğleden sonra 2-3 saatlik bir işim var. Ardından ufak çaplı bir buluşma olursa oturalım sohbet edelim. İsteyen olursa ufak çaplı bir roll. Gelelim sadede. Benim maddi yönden fazla keseyi zorlamayan ortalama 70 tl yi geçmezse iyi olur bir konaklama yerine ihtiyacım var. Yarın yani Cuma akşamı konaklamak için. Yardımcı olursanız sevirim.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
izmirli arkadaşlar ?
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
her cuma akşamı genelde toplanılıyor ama yarın için benim bişey demem yanlış olur şimdi manisadan ama diğer arkadaşların seni yönlendireceğini düşünüyorum konaklama yeri konusundada yardımcı olurlar sanırım.
__________________________________ Ersin VARDAR Mapped by Speed... http://www.ucretsiz-indir.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
yarın akşam 9-10 arası inciraltı çifte kumrularda toplanılıyor. otel olarakta çankaya-basmane arası uygun oteller bulabilrisin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
inciraltı nere bilmiyorumki ben
valla gelirim ya şansımıza stock fn2 type r,207 rc,ibiza cupra,astra gtc felan denk gelse bari.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Uygun olurda oradaki uygun otellerde fena filmler dönüyor benden söylemesi
![]() Cuma planım olmasa seni misafir ederdim benim bekar evinde ama malesef akşam şehirdışında olucam. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
o dediklerin hepsi varda stock değil
sen ne tarafa gelcen iş için.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
soyledıgım yere baktınmı basmane arkadasın dedıgı gıbı pek tekın deyıl baska yerde soyledıgın rakamlara zor haber ver bakalım baska yerlerede karsıyaka ogretmen evınıde sor olursa oncelık orası olur olmazsa takav olabılır
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN Son Düzenleyen karsiyakaliozi; 25-08-2011 15:45. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
eğer güzel güvenilir bir otel istersen önerebileceğim yer var ancak senin hesabına uymuyor gecelik 110-120 civarı ücretleri
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
basmane öyle eskisi gibi değil arakdaşlar çoğu iş adamları pazarlamacılar hep ordaki otellerde konaklıyo..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
__________________________________ Ersin VARDAR Mapped by Speed... http://www.ucretsiz-indir.com |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: honda
|
selam Darkness nickli Can arkadaşımıza ulaşıp benim yönlendirdiğimi söyleyip konuyu anlatırsanız size gereken yardımda bulunur, kordon otelde çalışıyor
0532 557 73 23 __________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ya yarın kadir gecesi filmden milmden uzak duralım. Abi takav tesisleriyle konuştum da yeri ters geldi zaten doğru düzgün bilmiyorum izmir'i. Yarın özay abiyle 3. Sanayiye gideceğiz 2 saatlik felan bir işimiz var. Ardından müsaitim. Gaziemir, biraz bornova, biraz alsancak çok az bişeyde karşıyaka tarafını biliyorum.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Genelde iş için gittiğimde Kilim Otelde kalırım uygun fiyat ve güzel bir otel
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
skyscanner'dan bakabilirsin 47 liradan başlıyor fiyatlar
Compare Hotel Prices - Best Hotel Deals Guaranteed __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
evet yer bıraz ters ksk de arkadasların onerılerını değerlendır
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Tamam abi görüştüm Soner abinin dediği Can bey de otel olursa otel, olmazsa takav tesislerinin yolunu bulmamda yardımcı olacaklarmış.
Bakalım roll ortamında dengimiz bişey bulabilecek miyiz
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
takav kolay bulursun benım mahallede sayılır takav tarıf verırız
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:41 ::::

valla gelirim ya şansımıza stock fn2 type r,207 rc,ibiza cupra,astra gtc felan denk gelse bari.