cvk rs ile deneriz hem tanışmış oluruz,konaklama konusuna gelince sen c.tesi kaçta yola çıkıcan?
Printable View
oooooo cem sen izmire gel askerlik arkadasına haber etme oda guzellll :D canın otelde kalabılırsın sanırım tanıdık bı pansıon otel yok ama. cumamı gelıyorsun cumartesımı?
Stok bocanegra ve cipli golf 6 tsi 160 lik var denemek istersen..
vayyy ben dönerim sen gelirsin:D 1 gün kalma izmirde bol gez:D stock a stock bulacam gti ben sana bulacccam:)
akşam görüşecek miyiz arkadaşlar ben yoldayım :)
aksam icin bende beklemedeyim olursa eshota atlar geliim birde karsiyalada zz gti var taniik varsa bir gorusun sahibindende ilanida var
bu aksam nerede olacak bulusma ???
ben bu tarz adamları seviyorum yaa,aferim abicim sana bi jest daha o zaman istersen benim araçlada (s2k) deneriz :icon_tup: akşamda incirlatında çifte kumrularda toplanılıyor orda sohbet muhabbet ardından çeşme otobanına giriyoruz cebimide vereyim sana ararsın takıldığın bı konu olursa 0505-867-62-62 hüseyin çevik
günalp sen askerden geldinmi?geldiysen bende bu ikili ile bi şansımı denemek isterim :D
serdar bi sinsilikmi sezinledim ne bu gülmede :D
izmirde geziniyorum hüseyin abiyle. Kimseden haber yok nerdeyse. :)
Hüseyin daha gelmedim kardesim şafak 22:) araclari biliosun zaten serkanla serdarin sole bi deneyin.. sonucu biliosun sende pek adaletli deil ama olsun:) benim mini duruyo gelince deneriz s2k ile bol bol biliosun bende sknti yok:p
Cem action olursa video suz olmasın lütfen
1 adet Giulietta ile renklendirmek istiyorum geceyi hehehe 1.6 dizel varmıdır bu gece için ?