User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Araç Tavsiyesi

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç Tavsiyesi

Satılık olan aracımıza bugün güzel bir fiyat verdiler bizde araç arayışına düştük bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Araç kesinlikle 4 kapı olacak.E36 BMW olabilir ( 3.20 veya üstü ).Aslında kafamızda belli bir araç yok ama öyle sıradan stock bir araba istemiyoruz biraz da bastınmı gitmesi lazım bu yüzden öncelikler BMW tabi diğerlerinide değerlendirebiliriz.Araç 93-94 modelden düşük olmazsa iyi olur.Son olarakta bütçemiz 20.500 Tl araca göre 21 bin olabilir.

Şimdiden teşekkürler

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20 bastı mı gidenaraç değil de bastı mı yakan araba kategorisine girer bana göre

Umarım bulursunuz kafanıza göre bir araç...

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Masterpiece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satılık olan aracımıza bugün güzel bir fiyat verdiler bizde araç arayışına düştük bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Araç kesinlikle 4 kapı olacak.E36 BMW olabilir ( 3.20 veya üstü ).Aslında kafamızda belli bir araç yok ama öyle sıradan stock bir araba istemiyoruz biraz da bastınmı gitmesi lazım bu yüzden öncelikler BMW tabi diğerlerinide değerlendirebiliriz.Araç 93-94 modelden düşük olmazsa iyi olur.Son olarakta bütçemiz 20.500 Tl araca göre 21 bin olabilir.

Şimdiden teşekkürler
    çok yanlış sitede sormuşsun bu soruyu, büyük ihtimalle sana 24-25 bine falan vti almanı öneren çok olacaktır. çünkü hayat 5500 başlar falan filan..
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yanlış sitede sormuşsun bu soruyu, büyük ihtimalle sana 24-25 bine falan vti almanı öneren çok olacaktır. çünkü hayat 5500 başlar falan filan..
    Geri dönüşü olmayan bi yola giriyoruz

Şaka bir yana 320'ler o kadar performanslı değil..Normal 2.0 motor gibi gider..Çok yakar..Aklında bulunsun..

Ben şahsen dizel öneririm.. 17-18 bine bi dizel..üstüne bi yazılım..keyifle binersin.. Az yakarsın.. Biraz da kaçarsın

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geri dönüşü olmayan bi yola giriyoruz

Şaka bir yana 320'ler o kadar performanslı değil..Normal 2.0 motor gibi gider..Çok yakar..Aklında bulunsun..

Ben şahsen dizel öneririm.. 17-18 bine bi dizel..üstüne bi yazılım..keyifle binersin.. Az yakarsın.. Biraz da kaçarsın
    Şimdiki aracımız zaten 1.4 HDI pug yani dizel specten sıkıntı geldi artık tabi bu sıkıntı bu dönemde battı mı diyende olabilir.BMW isteği ise maksat silindir sesi gelsin zaten o kadar çok hıza ihtiyacımız yok babam gayet sakin kullanır arabayı ,BMW yeter de artar yani

Önere bileceğiniz temiz 3.20 ler olursa sevinirim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)