Alanlara Allah kolaylık versin :) o sıra stres çekilmez ...
Printable View
Alanlara Allah kolaylık versin :) o sıra stres çekilmez ...
zaten kuyrukta yapılacak olan dur kalk stop et çalıştır, aradaki indirim farkını kapatacaktır :D
emre çok mantıklı 500 mt kuyruk olsa. 50 kere dur kalk yaparsın zaten bilinen gerçek stop et çalıştır kalk en çok yaktığı noktadır arabanın. 20 tl kar yapacaz diye o kuyruk çekilmez.
En son kartal istasyonu açılışı için girmiş bulundum giriş var çıkış yok işin kötüsü :D 8 kişiyle kavga ettim , dur kalk dur kalk derken 1 saat sırada kaldım nerdeyse :S
Full'un berbat benzinin almayın forumda bir çok konusunda yazmıştım 30 liralık aldım istasyondan çıktım 2.vites'de direkt avans vurdu araba diye. Knock göstergem var burdan takip ediyorum.
3 kere aldım bir alışımda dip gazda tekleme yaptı birkaç defa , denk mi geldi benzinmi kötü bilemiyorum. Zaten normal fiyattan almanın manası yok 100 tllik benzinde 3-4 tl fark ediyorki riske değmez ...
baska yerden fulleyip yaptıgınız km ile full den fullediğinzde aynı km yapamıyorsunuz cok denedim yalovaya gderken.
arabayı aldıgım gunden beri tek opetten benzin alırım full depo ile 550km yaparken fullden doldurdugum depo ile 450-470km anca yapabiliyorm
eVET Bu konuyada katılıyorum sanki Full'ün benzini daha çabuk bitiyor ...