|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Google'da araştırdım ama bilgiye ulaşamadım,Tech'te de köpek besleyenler olduğu için buraya sormak istedim...
Bahçede ki yuvada 2 tane 2,5 aylık kangalımız var. Bi tanesi pazar günü gidecek,diğeri tek kalıcak. Ben hem o tek kalmasın diye hemde goldenları sevdiğim için bi tane küçük 2,5-3 aylık golden almak istiyorum ama bunlar aynı yerde anlaşırlar mı küçükken bilmiyorum bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Sivas Kangal Köpeği'nin Videoları: Kangal ve Golden Retriever [HQ] | Facebook
Böyle bir video izlemiştim, Evimize ikinci köpeği alıyorsak hangi ırkları tercih etmeliyiz? - UZMANTV Kangal sakin yapıya sahip denebilir, golden la özellikle yavruluk döneminden beri beraber yetişirlerse sorun olmaz diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Bilerek yavru almayı düşünüyorum goldenıda küçüklükten alışsınlar diye...
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Daha konuya hakim arkadaşlar yazacaklardır, fakat aksi bir fikir bile olsa istisnalar hep olabiliyor,
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: not yet
|
anlaşırlarda ikisinede laf gecirmek zor olacaktır.. bence tek biriyle ilgilenin sadece sizi bilsin sizi dinlesin.. kangal ne dedignizi anlar fakat pek umursamaz.. ipleri eline verirseniz yanarsınız.. baskın köpek bakma işi zordur .. ama golden biraz daha kolaydır .. ben olsam sadece golden tercih ederdim ..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 330ci cabrio, fluence(ecufast)
|
ikisi ancak çiftlik vs de rahat olabilir biri ev köpeği diğeri malum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: astra sport tourer 1.6 turbo vs ds3
|
hiç düşünmene gerek yok al goldeni kesınlıkle cok ıyı anlaşıyorlar kangalla ıkısını bı arada bende besledım hatta videolarını bulursam buradan yayınlarım cok ıyı anlaşıyorlar golden zaten cok oyuncu bı kopek kangalda oyle durduk yere saldıran bı kopek degıl kangalda eger oynamak ıstersen cok neşeli bı kopektır hıc dusunme derım
__________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Köpek yetiştirme konusunda bilgi sahibi ve deneyimliysenız yanı ne zaman ne reaksiyon vereceklerini tahmin edebileceksenız besleyin goldenın anlaşamıyacağı bir tür yoktur sorun diğer türdedir herzaman.Kangal beslemedim ama bildiğim kadarıyla koruyucu ve sahiplenıcı yapıları var.Golden alacaksanız kangal dişimi erkekmi bilmiyorum ama bilen birilerine sormadan goldenın cinsiyetine karar vermeyin cinsiyet buyuk sorun teskil eder türler arasında.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti
|
Benımde Akbaş cinsi coban kopegımm var sehır ıcınde apartmanımın bahcesınde bakıorum birde sokak kopegı oda coban kırması yapılı bır hayvandı hep bırlıkte oynuyorlardı o erkek benım kopegım dısı neredeyse bırlıkte buyuduler hep bızım bahce kapısının gırısınde yatıyordu sankı benım kopegımı beklıordu gıbı her zaman baskada kopek yaklastırmazdı bahceye tabı bunlar buyudu 12 13 aylık felandılar tahmınımce bız onuda kabulendık yemek su verıyoruz ama asla benım kopegımın yanına gıremezdı sadece saldıgımıda bırlıkte oynuyorlardı sonrasında benım kopegım 2 kez boguyordu zor aldım elınden kıskanclıktan saldırabılıyorlar bence sadece kangalına bak onlarda oynamayı severler tamamen yetıstırme tarzınla alakalı eger varsa ımkanın bır kangal daha al yanına
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
bende bı kangal besleyen olarak sıkıntı oolmaz kangal hercınsle anlasır ılk gorusmede bı cırpacaktır sızın golden ı ondan sonra ustunlugunu sagladıktan sonra golden da kangalda herseyın farkına varacaktır sonra gul gıbı gecınır gıderler
![]() @ ademsezer masallah typer cok guzelmiş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
anlaşırlar ..anlaşamama gibi bir lüksü yok golden kangal ezer oda sakin sakin yanında takılır..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
sıkıntı olmaz yavru alırsanız rahat alısırlar ben 1 yasında pitbul un yanına aldım 35 gunluk golden yavrusu gayet guzel buyuyo hıç sıkıntı olmuyo sadece dıkkat et yemek verırken affetmez bıde ıkısıde eşit sevmeye calıs yoksa kıskanclık oluyo o zaman tehlıkelı özelllıkle kangallar sahıbınde cok duskun oldugunu ıcın golden a fazla sevgı gosterırsen sakat bı durum olabılır kendımden bılıyorum
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() senınkı kac cm omuz yukseklıgi? __________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
akşam ölçer tarttar detayları yazarım fotoda eklerım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu fotoda 13 aylık flandı bızım ayı cok zayıftı ozmanlar aşk acısı çekıyordu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:42 ::::

Bilerek yavru almayı düşünüyorum goldenıda küçüklükten alışsınlar diye...

Mrv