|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
E GRUBU: Dinamo Kiev (Ukrayna), Beşiktaş (Türkiye), Stoke City (İngiltere), Maccabi Tel-Aviv (İsrail)
Dinamo dışındakiler keklik gibi görünsede dünkü Alania maçından sonra bende zerre kadar ümit yok bi cacık yapamayız biz Uefa'da __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
sız hala futbolmu konusuyorsunuz ben dıgıturku bıle ıptal etırdım aynı bızım rollıng muhabetlerıne dondu lıg ....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Stoke Cityde ingiliz olmasından bizlere ters geliyor oda tehlikeli. İnş beşiktaş başarılı olur bu grupda ülke olarak puana ihtiyacımz var.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: feyirmice
|
Sıkıldım bu Dinamo Kiev'den...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bence akşamki macı dikkate almamak lazım,3 0 in vermiş olduğu bir rahatlıkla sahaya cıkıldı.
gruba gelirsek bence 1.cıkarız gibime geliyor tabi benim gibi inanmaları lazım.inş.başarılı oluruz. __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
bu sene takımımdan ve önümüzdeki senede ülkeden birşey olmıcak gibi hisler var içerimde hiç zevk falan kalmadı rezalet, beşiktaşımda bu gruptan çıkamaz böyle futbol oynayacaksak...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Stoke city de iyi hacı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
saha berbattti 1.5 saat gecikti mac futbolcularda istek kalmadiki oynasinlar ucuz kurtulduk
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Adı üstünde Stok hacı
f/e/h city olsaydı belki bişey olurdu ![]() Evet dünkü maç konsantrasyon eksikliği had saffadaydı gerek 3-0'ın rahatlığı üstüne maçın geç başlaması hava koşulları vs ama baktığınızda karşıdaki takımın futbolcusunun maaşı Beşiktaş malzemeci maaşı ile aynı. Böyle bir takıma nerdeyse uzatmalara gidiyodu maç
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: -
|
Dün akşam ki gibi silik oynamazlarsa çıkabilirler.
Tek zorlu rakip Dinamo Kiev bu grupta. __________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Dinamo ile görülecek hesap var zira en son hoplatmışlardı bizi
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: yok
|
Alania maçı ölçüt değil bence karamsar olmamak lazım
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bence BJK bu gruptan 2. çıkar
S. City sıkıntılı takım. D Kiev içinde çok iyi konsantrasyon ve oyun düzeni gerekiyor. __________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
gruplarda olaylar farkli olur bence Q7,Simao neyin oynarsa fena olmayiz..Holosko bitmis kanimca Aurello ayni keza Egemen zimba olmus takima ama hala bi golcu lazim bize
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
puan kaybediceği bi maç yok bana göre..
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi senin için ukranya deplasmanına giidiceğini sölediler doğrumudur
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Tarih uyarsa gitmeyi planlıyorum Serkan perşembeye denk gelen bir maç özellikle süper olur. Perşembe maç Cuma C.tesi Kiev
pazar sabah dönerim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |