|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Evet beyler Her şehirde yemekten konaklamaya eğlencen dolaşmaya bir çok yer var şehir şehir şurda şu yapılır burda bu yenir buranın busu meşhurdur uğramadan geçmeyin diyebileceğiniz mekan adres yemek
artık aklına ne geliyorsa paylaşalım. Kız arkdaşla gidilecek,Eş dost ile gidilecek menüsünden tavsiye edebileceğiz özel oraya has ne varsa artık konuyu çok dağıtmadan faydalı olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile iyi bir tatil rehberi olması dileğimle@xor un bir postundan aklıma gelerek konuyu açıyorum Misal Trabzonda Köfte yemeye Nihat ustaya, Pide yemeye Sürmeneye, Alabalık yemeye uzungöle gidilir. Çay içmeye Boztepeye çıkılır. gibi... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Gurme ve gezenti kuray beye atfen açılmış bi konumu bu şimdi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
konuyu coşturur bence
xor.jpg
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Bu konuda İstanbul çok fazla seçeneğe sahip, bu yüzden genel bilinenler dışında spesifik konularda pm yoluyla herkese yardımcı olmaya çalışırım
![]() İhtiyacınız neyse ona göre Pm atın gün içerisinde mutlaka cevap veririm Not: Servisim ücretsizdir
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
hacı artık danışmanlık ücreti al sen
aştın artık
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Hacı 10 sene ekmeğini yedik o işin, artık hayrına yapıyorum
Ama halı, kilim veya filaying kerpıt ihtiyaçlarınız ayrıca karşılanır
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: vw fsi
|
Afyondan geçerken özdileğin hemen çaprazında rafet usta var mc donaldsın yanında, gayet güzel menüsü, ortamı.Çoluk çocuk oyalamak için hayvanlar da var.
__________________________________ x sorunsalı |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Sirkeci - Filibe Köftecisi fenalıktır bak şimdi aklıma geldi
Galatasaray Pano Şarap Evi - Karides Güveç ve Kaşar Pane fena
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Sarıyer - Pideban yumurtalı 10 numara pideci
![]() unkapanı - Sur kebap (büryan) Koray sende efsane pizzacının telini yazsana bol malzemoslu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Mersin silifkede SARAY diye bir künefeci vardı ben orada künefe yemiştim ve çok hoşuma gitmiştim.
ayrıca mersin'e girmeden ufak bir ilçede çok güzel lokma yapıyorlardı hatta yanı başlarında degişik bir çeşme var Bursada 2 tane yerde iskender yedim ancak begenmedim ,ama pideli köftesi çok güzel oluyor tophanede yemiştim.Kayseride iskender yemek daha güzel ![]() Sivas'a ugrayan sivas köftesi yemeden gitmesin |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
balık demeyin feci canım cekiyor bu aralar. sezon yaklaştıkca mangal kokuları burnuma geliyor.
Bursayı çoğunuz bilir ama çay içmeye çekirge saklı bahçenin hemen üstünde bi yer daha var manzarası güzel küçük bi yer arabayla gidilir park yeri mevcut. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
+ Ayrıca yeşil camii'nin oralardaki nargile mekanları çok güzel.. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
gezilesi görülesi yerler diyor hangi postu okuduysam sırf boğaz üstüne kitlesel mesajlar verilmiş
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
sabah çalışanlar ayıkken gitmek lazım ali ustaya akşam gidince garsonlar kendinden geçip sosun ayranın etin ayarını kaçırabiliyor |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
Yalova - Armutluya gelmeden erikli şelalesi var. Haftasonu gitmek isteyenler için güzel bir yer. Şelale sesleri arasında piknik yapmak çok güzel oluyor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:44 ::::

artık aklına ne geliyorsa paylaşalım. Kız arkdaşla gidilecek,Eş dost ile gidilecek menüsünden tavsiye edebileceğiz özel oraya has ne varsa artık konuyu çok dağıtmadan faydalı olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile iyi bir tatil rehberi olması dileğimle