Hahaaaa kaanla geliriz biz :D demirkiran kaan :D
Printable View
Hahaaaa kaanla geliriz biz :D demirkiran kaan :D
Sende yapılan işlemlerden sonra çok fark ettiğine eminim bizde yapalım mı diye hep düşündük de kıyamadık full orjinal arabaya ama zaten öncesinde de bu araç gayet sağlıklı temiz bir araç olduğundan muhadillerine göre çok daha iyi gidiyordu filtre kitinide paslanmaz krom boru dan yere kadar verip ucuna da aem dry flow hortumuda silikon taktım ben egzoz u da paslanmaz boru dan 63mm düz sona da gerçek otto spec koydum benim üzüntüm bu kadar temiz bir aracın sökülmesinden dolayı idi ama araç sahibi parasını vermiş almış ne yapmak istiyorsa yapar ben üzüntümü dile getirmek istedim
sökük yer yok bende herşey yerli yerinde metal gözükmüyor hiçbirterde :D
valla geçen sene bana bilenen 5 vtec geldi güzelcene biledim hepsini gittiler :D
daha sonra göremedik vtec fln
benide bekleyin :D
63lük paslanmaz ara boru paslanmaya çoktaaan başlamış ve kötü bi egzos sistemi malesef headerstan sonra çok sert flana filan.
filtre sistemi direk radyatörün önündeydi çok kötüydü arabaya güç katmak yerine kesin ve kesin güç götürüyordu. şuan ki yaptığım filtre sisteminin fotosunu çekeyimde yere filtre nasıl verilirmiş bi gör abi :D:D hks mantar var, aem'i sattım kurtuldum hiç sevmiim ben aem'i.
araba sökmekle kötü mü oluyor mustafa abi anlamadım yapma gözünü seveyim:D :D
yani dünkü yeni yetme değiliz öyle bir konusuyorsun ki arabayı harcamışlar helak olmuş gibi, sizde ki halinden çok daha iyi emin olabilirsin.
306yı herkes yürütemez bunu da belirtelim biraz bilgi tecrübe istiyor ince noktası çok;
Powered by PPR Motorsport & JDM VTİ :icon_tup:
Selçuk abi seni tenhada kıstırıcam sen görürsün demek alican gelmesin he:D:D
rex ciddi iyi gidiyor çözemedim ben o aracı maşallahı var :)
hayrola adaş sapladılarmı :D
yok la denemedim kimseyle:D
dedikleri crx başka gidiyor onu diyorum sadece maşallahı var yani
:D:D oğlum sen bu gidişle kimseyle deneyemicen beni bekle benim araç çıkınca sıkarız:D
bro bi ad vtecle çıktık başka da gelen giden olmadı bayramdan önce ne biliyim :D
bayramdan sonra deniyceğimiz araçlar var işte bi daha ki hafta sonu bol bol deneme yaparız var bi iki araç cam car'ım olursun :D:D
yok abi ya, adana'da ki crx'ten bahsediyoruz, çok güzel gidiyor diye. ist'de olsa denerdikte ama fark etmez yani :D
senle deniycez artık crx king olarak :P
sabret beni geçince keyfin yerine gelir abi ısınırsın arabana :D:D
abi bilmiyorum vtec killer crx'lerden tırsıyorum ben şahsen :D
Projenizi takip etmekteyim. Allah kolaylık versin, işiniz düz gitsin inşallah.
Adana'daki CRX'le ne olur bilemem tabi de, ezber bozduran bir Rex va Mustafa abi de hakkını vererek yürütüyor. Güzel deneme olurdu.
Bahadır abi ne zamana kadar İstanbul'dasın müsait olursan buluşalım, ben geçerim senin o taraflara. :)
teşekkür ediyorum ama bugün düz gitmedi malesef işimiz Direksiyon hidroliği boşaldı bugün durduk yerde, çok nazara geldik çokk !
Arabayı çalıştırdım park halindeyken direksiyonu sağ yapmamla küt sesi gelmesi bir oldu bi baktım foşur foşur direksiyon hidroliği boşalıyor :@
Vardır bi hayır bundada... pazartesiyi bekliyoruz artık göstermek için.
Geçmiş olsun boşver direksiyon hidroliği kolay şeyler
geçmiş olsn kanka olur böle şeler bşver her işte bi hayır vardır böle basit şelerle canını sıkma
geçmiş olsun alican ya :( gözü olanın gözü çıkarmı görmezmi ahhh ahhhh
En buyuk derdin o olsun yavrum. Nazar cikti bosver. Crx lerdende korkma. hacim var hacim;)
Geçmiş olsun kardeşim. Gerçekten nazar çok tehlikeli bir şey. 'Maşallah' demek çok zor olmamalı insanlar için...
altını surtunmu hiç ??
tek tek teşekkür ederim. dediğiniz gibi bi maşallah yeter ama o kadar çok dingil insanlar var ki!
crx'lerden çekinmiyorum ya onu timur abiye takılmak için yazdım her araçla denenir çekişmeli olması yüksek ihtimal olan :)
geçmiş olsun.
Mor Vtec'le deneseniz.zevkli bi rol olur.
sormamının sebepi direksiyon pompasının bazı boryları kartelin altından geçiyo yani altını surtme oldugu zaman ilk zede alacak onlardır eğer öyleyse bi şekilde kenara cekmeye bak ne olur ne olmaz inş kötu bişe yoktur kardeşim geçiş olsun 306 nin turu j9 gibi dir turu az :D
teşekkür ederim, araba zaten park halindeyken oldu bu olay Allah'tan. hiç kırıpdatmadım aracı. pzt topkapıya gidicem bu şekilde işte bişey olmaz umarım. direksiyon sertleşti doğal olarak tam tur filan çevirmedim döner mi dönmez mi bilmiyorum yarın bi deniycem işte dönmede sıkıntı var mı yok mu diye.
bi sıkıntı olmaz kısa sureli kullanımda sağlık olsun nazar böyle cıkmış demek
evet çıktı nazarımız diye düşünüyorum. teşekkür ederim
geçmiş olsun ekonomiye can gelsin :D allah beterinden korusun kardeşim
Bizdede olmustu ayni durum tam turda ayni ses cikti direksiyon sertlesti.Hortum patlamisti bizde baska bir sıkıntı cıkmamıstı
geçmiş olsun umarım ufak birseydir
çok sağolun tşk ederim. inşallah ufaktır lastik aldım yeni bu masraf sıkıntı yapıcak yoksa :(
Gecmiş olsun kendi kendine arabana nazar deydirdin
ben arabama maşallah demekten kendimi alamıyorum ya :)
maşallah demeyen çekemeyen illa ki vardır..