saolun arkadaslar goruslerınız ıcın ...odeme ısını hallettık bakalım nolcak sımdı .. allah kımseye vermesın...
:)
Printable View
saolun arkadaslar goruslerınız ıcın ...odeme ısını hallettık bakalım nolcak sımdı .. allah kımseye vermesın...
:)
dusunce ve yorumlar ıcın tesekkurler hekese...odeme ısını hallettık bakalım nolca k..
vallahi aynı teşkilatın bir mensubu olarak, bu tarz olayların başrolündeki insanların polis yapılmasına bile karşıyım. Ben de ramazanda park yasağı olan bir yerde bekleme yaptığımdan dolayı hem de ekip otosu ile ceza yedim. işin komiği 5 dk.nın altındaki durma eylemi sadece bekleme olarak geçiyor ve ilerideki trafik ekibini görebilecek şekilde aracın yanında duruyorum ki özellikle ceza yazmak için gelirse aracı kaldırayım diye. ama Trafikçi ile tartışamadım bile. taaa uzaktan sen o plakayı nasıl gördün? yarım dakikada koçanı nasıl doldurdun? önce aracın yanından geçip gider gibi yapıp sonra sileceğine tutturması ile birlikte gözden kaybolan arkadaşımızın ardından makbuza bakakaldım yani. önemli olan bizim titiz olmamız değil ki arkadaşlar. kraldan fazla kralcılar var olduğu sürece, mahkemeye de gitsen boş koçanı çiğneyip yutsan da...