Kayıt ol

Eski 27-08-2011, 21:36   #1

Masterpiece - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

Araç Tavsiyesi

Satılık olan aracımıza bugün güzel bir fiyat verdiler bizde araç arayışına düştük bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Araç kesinlikle 4 kapı olacak.E36 BMW olabilir ( 3.20 veya üstü ).Aslında kafamızda belli bir araç yok ama öyle sıradan stock bir araba istemiyoruz biraz da bastınmı gitmesi lazım bu yüzden öncelikler BMW tabi diğerlerinide değerlendirebiliriz.Araç 93-94 modelden düşük olmazsa iyi olur.Son olarakta bütçemiz 20.500 Tl araca göre 21 bin olabilir.

Şimdiden teşekkürler
Masterpiece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-2011, 22:08   #2

JapanVsGermany - ait Avatar

Otomobil: :)

3.20 bastı mı gidenaraç değil de bastı mı yakan araba kategorisine girer bana göre

Umarım bulursunuz kafanıza göre bir araç...
JapanVsGermany isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-2011, 22:38   #3

S.Mert - ait Avatar

Otomobil: bemeve

Masterpiece´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Satılık olan aracımıza bugün güzel bir fiyat verdiler bizde araç arayışına düştük bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Araç kesinlikle 4 kapı olacak.E36 BMW olabilir ( 3.20 veya üstü ).Aslında kafamızda belli bir araç yok ama öyle sıradan stock bir araba istemiyoruz biraz da bastınmı gitmesi lazım bu yüzden öncelikler BMW tabi diğerlerinide değerlendirebiliriz.Araç 93-94 modelden düşük olmazsa iyi olur.Son olarakta bütçemiz 20.500 Tl araca göre 21 bin olabilir.

Şimdiden teşekkürler
çok yanlış sitede sormuşsun bu soruyu, büyük ihtimalle sana 24-25 bine falan vti almanı öneren çok olacaktır. çünkü hayat 5500 başlar falan filan..

taytay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koltugudamı bastın lan
S.Mert isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-2011, 22:40   #4

Jem89 - ait Avatar

Otomobil: im şu anda yok.

S.Mert´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok yanlış sitede sormuşsun bu soruyu, büyük ihtimalle sana 24-25 bine falan vti almanı öneren çok olacaktır. çünkü hayat 5500 başlar falan filan..
Geri dönüşü olmayan bi yola giriyoruz

Şaka bir yana 320'ler o kadar performanslı değil..Normal 2.0 motor gibi gider..Çok yakar..Aklında bulunsun..

Ben şahsen dizel öneririm.. 17-18 bine bi dizel..üstüne bi yazılım..keyifle binersin.. Az yakarsın.. Biraz da kaçarsın
Jem89 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-2011, 23:59   #5

Masterpiece - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

Jem89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geri dönüşü olmayan bi yola giriyoruz

Şaka bir yana 320'ler o kadar performanslı değil..Normal 2.0 motor gibi gider..Çok yakar..Aklında bulunsun..

Ben şahsen dizel öneririm.. 17-18 bine bi dizel..üstüne bi yazılım..keyifle binersin.. Az yakarsın.. Biraz da kaçarsın
Şimdiki aracımız zaten 1.4 HDI pug yani dizel specten sıkıntı geldi artık tabi bu sıkıntı bu dönemde battı mı diyende olabilir.BMW isteği ise maksat silindir sesi gelsin zaten o kadar çok hıza ihtiyacımız yok babam gayet sakin kullanır arabayı ,BMW yeter de artar yani

Önere bileceğiniz temiz 3.20 ler olursa sevinirim..
Masterpiece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 02:46 ::::