|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: WV Passat
|
İki tane muafiyet sınavım var ayın 14'ünde.İngilizce konusunda internettten 3 aşağı 5 yukarı birşeyler araştırdım uğraştım ama hem konu çalışabileceğim hem de pratik olsun diye test çözebileceğim bildiğinizi bir site var mı internette ? Aynı sorun office programları içinde geçerli bilişim dersinden sınavım var excell powerpoint özelliklerini kullanımlarını öğrenebileceğim tavsiye edebileceğiniz siteler olursa çok makbule geçer
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
esogu ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Evet ,Hazırlık yok ancak kredisiz bi dersim var onu alıp geçersem sene içinde vakit kaybına uğramazsın diye bir tavsiyede bulundular zorunlu değil sınav şuanlık ama başvurdum ben onun için de bir ön hazırlık niyetine girdim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
hazırlıgın olmaması iyi olmus cunku baska bi yerde hazırlık binası.vakit kaybı konusundada dogru soylemisler muaf oluyorsun derslerden.maden müh sondayım bende binalar yanyana bi sıkıntın falan olursa ulaşabilirsin.hayırlı olsun.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Sıkıntıya ne gerek abi otururuz bi çay kahve içer tanışırız hayırlısıyla
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin
|