|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
Beyler Harçlar ne ara yatacak bi fikri olan var mı?
__________________________________ | m. Kürşat Coşkun | Afyonkarahisar - Konya - Afyonkarahisar. (=
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
okulun öğrenci işlerini arayıp sorsanız ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
normalde asıl kayıt gününe kadar süresi oluyor. selçuk mezunuyum, benim zamanımda öyleydi. yinede öğrenci işlerine sor. sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
aradım hocam, biz bilmiyoruz daha belli değil internetten duyurulur zaten tarihi diyorlar ama tatile gidicem internete girme şansım olmayacak.
eyv. hocam teşekkür ederim. __________________________________ | m. Kürşat Coşkun | Afyonkarahisar - Konya - Afyonkarahisar. (=
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Bi internet kafeye 50 kurus verip 10 dk icinde bakabiilirsiniz ? Yada bi arkadasınıza rica ederseniz oda bakar ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ......
|
Yanlış haıtrlamıyorsam yeni kayıt değilsin..
Öğrenci sayfana girip bakarsan görünüyorsa yeni harç yatırablirsin ama genelde 15eylülden sonra yatırılıyor. Olmadı vakıf bankamatiğine bi bak bakalım numaranla giriş yap açılıp açuılmadığı çıkar ama daha ben de yatırmadım.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |