basketbol, yüzme, voleybol, biraz da inceden fitnes olursa fena olmaz...
Printable View
basketbol, yüzme, voleybol, biraz da inceden fitnes olursa fena olmaz...
Kürek kanka
Bir beden eğitimi öğretmeni olarak cimnastik derim...
Kesinlikle Tenis derim, hem vucut hem sağlık hemde çevre açısından güzel bi spor..
Yuzme daha sonra guzel bi dovus sanati ilerdede vucut gelistirme ile devam edebilir..
basketbol mu boyu uzatır yoksa boyu uzun olanlar mı basket oynar?
yeni bir tartışma konusu :)
4-5 senedir lisansli basketbol oynuyorum , oncesinde futbol falan oynadim da bence ya yuzme ya da yelken yapmali . Ozellikle yelken bambaska bi keyif. Ha onu cok zorlamayacaksa kurek de gayet eglencelidir :)
sadece yuzme derim. Yanina tenis ileride saglam bir sosyal hayat verir ama yuzme bence en onemli sporlardan biri. (kendi cocugum olsa bu formulu izlerdim, araya gokarti da sokarak :D )
bence yüzme olmazsa olmazlardandır ama yanında aikido öneririm fakat 9 yaşına gelince aikidoya başlaması daha iyi olur... bend oğluma araştırma yapıp bunlarda karar kıldım basket futbol v.s okulda oynadıkları ve spor olarak görmeyip sıkılabilecekleri şeyler olabiliyor..
O yaslarda uzun süre yüzmeye gitmiş biri olarak kesinlikle yüzme derim.Düşünmenize bile gerek yok.Yüzücülerdeki orantılı vucut ne teniscilerde ne basketcilerde var.kafasına vura vura yollardım ben olsam.Kulagıma su kacması sonucu gecirdiğim ameliyattan ötürü kulagıma tüp takıldı ve bırakmak zorunda kaldım.Bırakmasaydım şimdi mankenlik yapıyodum :)
Konu baya bi aradan sonra güncellenmiş , ilginize tekrar tekrar teşekkürler , :) suan kardeşimi basketbola verdik kendi okulunda , ve ayriyetten benim okulumda (kültür üni) tiyatro ekibine katıldı tiyatroya gidiyor sosyalleşmesi için önemli olduğunuda düşündüğüm için , dönem içerisindede ya yüzme yada prof bi klüpte basketbol düşünüyoruz insallah
oğuzhan iyibir basketbol dersi alabileceği biyere götür
ben bundan 5 sene evvel şişli spor da antremanlara çıkıyodm 5 yaşında 6 yaşın minikler geliyolardı aralarında çok da güzel oynayan lar vardı
yüzme ve basketbolu bir arada öneririm ben hem yüzüp,hemde basketbol oynarsa ne tombikliği kalır nede başka bişey. ilerde de çok dua eder size.
oguzhan bana getır extreme adamı yapıyım onuuu :)
Aslinda wing chun'a baslamak icin tam yasi.
basketbol iyidir,kardeşim ilkokul 4 ten beri basketbol oynuyor aramızda 4 yaş ama boyu beni geçti.:D
zamanında sporla uğraştığım için benim önerim yüzmeye devam etmesi :)
Basketbol oynasın bencede ortaokul ve lisede çok ekmeğini yer bu sporun tecrübe ile sabittir :D Sizede çok duacı olur :)
abi direk yüzmeye gitsin olmadı boks kick boks filanda olur bu yaştan başlarsa 16-17 yaşında milli olur