Hazır Konu açılmışken Scooter ların Bakım km aralıgı nedır? ben 1200 km de aldım
yagını fln her seyı degıstırdım sımdı 2500 km oldu ne zaman degıstırmem gerekır![]()
Hazır Konu açılmışken Scooter ların Bakım km aralıgı nedır? ben 1200 km de aldım
yagını fln her seyı degıstırdım sımdı 2500 km oldu ne zaman degıstırmem gerekır![]()
3 haftada yaptım ben bu km yı valla bakım konusunda masraflı olacak bana scooter
benzınden yaptıgımız tasarrufu bakıma verecez :P
Bende motor kullanıcılardanım eğer 2 teker tecrüben varsa 125 150 scooter alırsın kullanırsn zaten 1 sene sürmez aşırı sıkılırsın hep daha yükseği daha iyisini almak istersin alırsın ondan sonra bi vitesli 125 lik yamaha ondada tecrübe kazanırsın 150 250 die gidersin
Herşey başladıgı yerde biter...Ebe tokatı nereye atıyosa,imam pamuğu oraya tıkar
sıze şu kadar soyliyim benim arkadaşım almıştı beat adam ilk bakımını benim söylememle zorla 12000 km de yaptı dedim olum hastamısın 3000 3500 de bi değiştir şunun yağını diye oda ben o km yi 20 gunde yapıorum 20 gunde bi bakımmı olur diye yapmazdı en düşük 7 8k binerdi sonra eserse değiştirirdi motoru şu an yanılmıyorsam 66 binde ve tık yok yani abartı değil bildiğiniz makinada tık ses yok hala tıkır tıkır çalışır gider..2k km bence biraz abartı ben 180hp 1200 cc makinada bile 3000 3500 giderken scootera 2000 biraz sacma gibi ama tabiki tercih arac sahibinin..
mesela mertcan yazmıs cok cabuk yapıorum o km leri diye o zaman sorun olur sürekli sürekli yağ değişimi.mertcan sen gene min 3500km bin yağı eksilmedikçe sorun olmaz rahat ol.
beyler peki 125 cc lik bir scooter ile uzun yol yapılır mı? yaklaşık 250 km. kadar, sanırım bunların 6,5 lt. civarı yakıt kapasitesi var. ortalama ne yakıyodur acaba?
Bu arada tavsiyeler için sağolun yavaş yavaş şekillenmeye başladı akıl, vitesli motordan başla diyenler de var ama başlangıç için o zor olacak gibi.
kaykay, bisiklet zamanında her türlü atraksiyona girmiş birinin bu tür sorular sorması hafif acı veriyor ama beni anlarsınız dostlar.![]()
BBK90 CORSA OPC
250 km yolu 125cc bir scooter la gitmek çok fantastik olur.. Mecazi anlamda söylüyorum yanlış anlama,samimiyetimizde yok ama g..üne güveniyor olman lazım![]()
![]()
Yola çıktığın zaman anlarsın ne demek istediğimi![]()
honda spacy 110 alman daha mantıklı , hem yenı kasa hem enjeksıyonlu hemde honda olusu bır etken. sıfırı 1 2 ay once 3bın 800 tl rakamlardaydı.
hahahah... bu nasıl bir aşktır. dağları delen mecnun hesabı.![]()
beyler valla size danışmadan eşşek almam bundan sonra. %90 kayinço olacak gibi, agility 125 fena durmuyor. biraderin de bir motoru olduğunu yeni öğrendim, ***** anneler sevmez motoru, o da gizliden almış tutuyormuş mahzenlerde. honda cbr 125 i o yüzden sordum. sana satim muhabbeti yapınca.
BBK90 CORSA OPC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)