|
|
#1 | |||
![]() |
06 AS 1304 plakalı 2009 Model Megane Sedan Kül Renkte çalınmıştır. Araç yakın arkadaşımın görürseniz dikkatinizi çekerse irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Araç demetevlerden çalınmıştır.. iletişim için; 0532 596 16 33 Alparslan... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
cok gecmis olsun
![]() umarım kısa surede bulursunuz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
geçmiş olsun yeni teknolojik araçları nasıl boyle kolay çalabiliyorlar anlamaıyorum
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Hayret ettim doğrusu .Geçmiş olsun
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Bmw
|
Gecmis olsun..ins bulunur..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Mercedes
|
geçmiş olsun
__________________________________ Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
saolun arkadaşlar olacağın önüne geçilmiyor, Ankarada bu oto hırsızlığı güzel meslek haline geldi birçok arkadaşımızın arabası gitti.. Allah (c.c) kimseye yaşatmasın, insanlar zor şartlarla araç sahibi oluyor böyle kanı bozuk insanlarda hiç iman hiç korku yok ne denir ki, yorumsuz...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 220 turbo tomcat
|
çok geçmiş olsun çok kötü bi olay ,bakarak oluruz inşallah bulunur ulan ne adamlar var ya yakalıycan iyi bi dövecen hırsızlar yaa
__________________________________ "lpg ile yumurta pişirilir, araba sürülmez".. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Gecmis olsun ins bulunur..
__________________________________ Bye Bye Gti This is Vti |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
demetevlerde ne taraftan çalındı
aracın fotosu felan var mı ayırt edici özelliği hani plaka değişirse felan şentepe civarına felan bakın gezip bir kenara atmış olabilirler __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: NoN
|
geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: S40 T4.5 - 850 T5
|
ben demette oturuyorum...kaldırdıkları arabalar genelde şentepe civarı bulunuyor... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Geçmiş olsun
İmmo felan fıstık ne işe yarıyor 2 yaşında araba çalınıyor ya ![]() arabanın fotosu veya örnek resim eklerseniz daha iyi olur kanımca bende hergün demetten geçiyorum bakar olurum. Şentepe +Karşıyaka-yakacık taraflarınada bakmanızı önerirm. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
inşallah en kısa zamanda aracınıza ulaşırsınız,geçmiş olsun
2005 de demetevlerden,jant lastik için benim aracımda çalınmıstı,gölbaşı civarında bulunmustu. araçta dikkat çekici jant,müzik sistemi vs var mıydı ? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Geçmiş olsun.
Jant-tesisat vs için çalmışlarsa Şentepe-Yakacık civarında bulursunuz. Ama Megane gibi immolu bir arabayı çalmaya uğraşıp da sadece jantını alıp bırakacaklarını sanmam. Jant-tesisat vs için genelde tofaş çalıyorlar. Bu arada hırsızlık için ekstra önlemler şart. Yurtdışı kaynaklı forumlarda çok güzel gizli kontak alternatifleri var. Ben uyguladım birkaçını, gayet güzel oldu. Artık kafam rahat. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: :)
|
En garanti sonuç TAKSİCİLER...
Rica edin bir taksiciden, ANONS GEÇSİNLER TÜM duraklara, en iyi umut burasıdır. Keşke diyorum... Keşke POLİS bulur demek istiyorum ama MAALESEF zaafiyet war, Hayırlısı ile bulunur kardeşim inşallah... Kasko war mıydı araçta? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Y-Clio 1.5 dci
|
Çok geçmiş olsun .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
ben dikkat ederim yozgat bulvarı taraflarındayım geçmiş olsun anahtar üzerindeymidi aracın ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Elektrik verip beynini yakıolarmıs , sonra ki asamalari bilmiorum tabi nasıl götürüolar vs.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:43 ::::

Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...