editttttttttttttttt dit dit ..
Printable View
editttttttttttttttt dit dit ..
c6 c5 corvette
s2k
typer
200sx
m3
3 serisi coupe
ve benzeri bu araçlar acil olmadıkca düşmez agbi benim kastim megane focus astra gibi araçlar
editledik tmm :D
s2000 lerin düşeceğini bende pek sanmıyorum bu tarz araçlar genellikle ikinci üçüncü araç olduğundan çok acil veya kusuru olmadıkca düşeceğini sanmıyorumda bu getz satanları anlamıyorum :D :D
bence çok fazla fark olmaz ben şu an 15.000 istiyorum yılbaşındada 15.000 isterim neden tok satıcıyım ama tabi çok acil bişiy olacak kaza bela olacak o zaman düşünmem 12-13 ne bulursak
Bi umut beklemek lazm ama paraya sıkısmadıkca kimsenin fiyat kırıcagını sanmıyorum bu bayram geçse bidahaki bayram var :)
yıl sonunda sıfır araçlarda kampanyalar oluyor özellikle kota doldurmak için, biraz bekle hem kış falan gelicek 2. elde buna karşılık düşer...
bir nebzede olsa düşer
fiyatlarda fazla bi oynama olmaz benim tahminimce
arkadaşların dediği gibi nakite sıkışılırsa mecbur kalınırsa o şekilde 2-3 lira düşüş yaşanır
ama onu da biz denk getiremeyiz:)
kur düşer 0 km otomobil fiyatları düşer kampanyalar başlar. O zaman 2.el fiyatları iner ama yukarıda arkadaşımızın verdiği listedeki otomobiller bu dediklerimin biraz dışında tabi.
yaz gelsin kış gelsin yagmur camur bayram ankarada fiyatlar düşmez ama düşeş araba bulursunuz iyi arastrma yaparsanız
Benim arabamın fiyatı yükselicek baştan sölim :D
kupon olanlar dusmez hersey arttı cunkı normal araclar da cok az
bence vtec piyasası gereksiz arttı altın gibi mübarek :D ciddi bir oynama var bence... 4-5 ay önceye göre.. hee düşermi sanmıyorum 26 bin veren biri geri kaça satar düşünmek lazım...
Artık bırakın bayramdan sonrayı kış mevsimine girince bile fiyatlar düşmez oldu.
2. el piyasası çok yaygın ülkemizde. o yüzden ben bu sene araba fiyatlarında uçuk farklar olacağını zannetmiyorum.
En azından honda için bunu diyebilirim :)
Fiyatların düşeceğini düşünen arkadaşlar bence hayal görüyor. Çok net son 1.5 yıldır araçların fiyatında herhangi bir düşüş olmadı gözle görülür. O yazın araba pahalanır kışın ucuzlar mantıgında arada 3-4 bin lira oynardı 25000 liraya kadar olan arabalarda şimdi 1000 lira oynarsa oynuyor.
Tabiki acil satanları bu durum değerlendirmesine katmayalım ancak sürekli kurdan dolayı sıfır fiyatları yükselirken ikinci el araç fiyatların yerinde durması hatta düşmesini beklemek hayal olur. Piyasadaki araçların çok çok büyük bir payı ithal araç ve şu anki kurdan dolayı sürekli tırmanışta. Bazı otomobil firmaları zaten az olan donanımlarından kırpmaya başladılar bile yeni siparişlerinde fiyat yükselişlerini en aza indirmek için.
kapak jant albea bile 30bin olmuşsa durup bi düşünmek lazım :)
sıfırlar aldı başını gidiyor
yıllar geçtikçe özellikle bazı arabaların fiyatı artıyor.örnek civic 1.4 1.6 ies corolla gli vtecler.
6 yıl önceydi 98 civic ies im vardı borçtan dolayı satmak zorunda kaldım hid. direksiyon klima vardı sadece.14500 e gitti piyasa bi ara aşırı düşüktü şimdi adamlar aynı modeline 16500 min fiyat çekiyolar hor kullanılmışlara dahi.
bence şuan için beklemek en mantıklısı.sonbaharda 0 araçlarda illaki kampanya yapılır 2. elciler olarak bizde inş hesaplı bişeyler bulabiliriz o zmana