Kayıt ol

Eski 31-08-2011, 18:37   #1

Designer - ait Avatar

Otomobil: OnitsukaTiger -_-

Sony Ericsson Vivaz kullananınız varmı?

Arkadaşlar 2.el Sony Ericsson Vivaz almayı planlıyorum kullananınız varmı acaba memnunmu? Teknik ozellıklere baktıgımda iphone 3gs den dha iyi bi telefon gibi gozukuyo yani benim aradıgım ozellıklerı daha iyi. Tek korkum dokunmatıgı ne kadar hassas ne kadar dayanıklı? Ekranları aynı ama bi iphone veya samsung i9000 kadar hassasmı ekranı bilmek istediklerim bunlar.

Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön !
Designer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-08-2011, 19:40   #2

asot - ait Avatar

Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4

hiçbir sony ericsson hayal kırıklığı olmamıştır. cnet teki yorumları iyiydi vivaz'ın.
asot isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-08-2011, 19:42   #3

Designer - ait Avatar

Çok hoş gözüküyor zaten teknik bilgilerede baktım gayet yeterli.Dediğim gibi tek korkum dokunmatiği.

Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön !
Eski 01-09-2011, 03:31   #4

sSPAM - ait Avatar

Otomobil: Yok

Teknik ozellikleri iphone 3gs ten iyi olabilir ama sadede kagit ustunde iyi olmasi yeterli mi ? İos kadar kullanisli olucak mi ? Bu kadar cok secenek sunabilecek mi ? Ne icin kullanicaginiza karar veri n telefonunuzu sonra bir secim yapin bence. Vivaz kotu bir tel demiyorum yanlis anlasilmasin.
sSPAM isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-09-2011, 03:54   #5

Designer - ait Avatar

benim için yeterli olucaktır pil omru bakımından iphone4 olsun galaxy2s olsun hepsınden uzun omurlu zaten camera desen 8mp iphone kullandım ekranıda iphone la aynı ama ne bılym bi tedirgnlik var yinede kullanan birinden fikir almak istedim

Son Düzenleyen Designer; 01-09-2011 03:58.
Eski 01-09-2011, 07:03   #6

Ae86 - ait Avatar

Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age

Ben zamanında Italyadan sıfır aldım ama o nokianın berbat yazılımı yok mu allah napsın o yazılımı .......1 sene Italya yolcugu yaptı düzelmedi sattım.Sorun kendi kendine kapanıyordu yada kendi kendine profil seçiyordu vs.Xperia arc tavsiye ederim.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...Fg3pn_WLh_sdMQ

LOADİNG
Ae86 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-09-2011, 07:10   #7

Designer - ait Avatar

Baya günce yazılım çıktı düzelemezmi acaba o sorun.Maddi durumdan dolayı vivaz almayı düşünüyorum 300 350ye falan baglıycam sanırım.O fiyata o özelliklerde başka telefon yok xperia lar dha pahalı sanırsam

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 00:44 ::::