50.000 TL ye iddaa oynarım. 3 banko eger oran 2.5
50.000 basarım 2.5 = 125.000 TL , karı kenara koyar. 50.000 tl lik bir 3 lu kupon daha :D
sonra agaogluna rakip :D
Printable View
50.000 TL ye iddaa oynarım. 3 banko eger oran 2.5
50.000 basarım 2.5 = 125.000 TL , karı kenara koyar. 50.000 tl lik bir 3 lu kupon daha :D
sonra agaogluna rakip :D
Dün oturdugum yerın en merkezı caddesınde yenı bır yer gördum EKLER dye sadece ekler yapıyorlar ve günluk ınanılmaz çeşitler franbuazlı karamellı cilekli vs. ve tadları harıka guzel bir dekor yapmışlar ..gördugum kadarı ile tadına bakan herkes begendı memnun kaldı.benım gozumde tutmamısın ımkanı yok he ayrıca sütlü tatlılarıda cam kase yada güvecde oldugu gibi eve götürebiliyorsunuz diyebilirim sızın bütceyle orantılı bir iş sanırım
Daha önce oto yıkamada çalıştım. Güzel ve temiz çalışan kişiler bulursan yanına gerçekten çok iyi getirisi var. Ama oto yıkamada güzel bir yer açmak için 50 bin TL yeterli olmayabilir :beuj:
İstanbul ile İzmiri kıyaslamayın İzmirde mekan açıp tuturmak çok zor..
şunuda söylıyeylm cogunluk oto yıkama dıyorda sandıgınız kadar kolay bır ıs degıl işte o ;)
ben yaptım dukkanım vardı cok zor sureklı basında olmak gerek elemanlar kacıyor gıdıyor sureklı bulamıyorsun zorlanıyorsun esnafa araba yıkamak sıkıntı paranı alamıyorsun musterıde basında tepene dıkılıyor yıkarken vs
izmir bornavada birahanelerin, pubların bol olduğu bir sokak vardı.. oraya bir iddaa, sayısal, at yarışı bayii fena olmazdı.. :)
vallaa ben olsam bırane acarım her daım musterın var sabah 11 de ac aksam 3 de kapa ıyı paraa:)
adam fizik okumuş elin ayyaşıyla niye ugrassınkı
Ihracat baglantısı yapmaya bak en temiz iş o ırak a tır cıklar yolluyorum taşıma işi yapan firmalara fiyatim ayrı alıp bazende araç lazım olan firmalara kıralıyorum biraz farkla :)
peki 50bin tl ye kuracagınız işten aylık ne kadar kazanc bekliyosunuz,düşünceniz,hedefiniz nedir ortalama olarak? veya bu sitedeki arkadaslara da sortmuş olayım bu soruyu?
Ayrıca calışacagınız zamanlama surecini ne kadar dusunuyosunuz,yani haftasonu calışmam,hafaiçi şu saatten sonra calışmam,bayramda seyranda kapatırım gibi bi derdiniz var mı? kendi işiniz baska bişeye benzemez..hayırlısı olsun insallah..
50 bın tl den 4 tane"pasaport" alsam...burda calıssalar...gunde 5 kereden 150 lıra...50 sı benım 100 u pasaport sahıbının...ettı 250 e 4 tane var zaten ettı sana gunde 1 bın tl...ayda 30bin tl...yarısı rüşvet yarısı bende...güzel hesap...
Sadece hayal bir meslek. Tekirdag,balikesir.edirne,canakkale gibi illerin koylerinden bir ev sonra devletten de hayvancilik icin bir kredi. Zaten onlar sana ahirin planini verecekler sana sadece hayvanlara bakmak ve doganin keyfini surmek kalacak.
Aslinda bu isi 3 sene once plastik hammaddesi ureten bir abimle planlamistik. Daha sonra ben asci olmayi tercih ettim 3 sene once girdi bu ise simdi 100 kadar hayvani var. Sutunden etinden yeminden bile kar elde edebilirsin.
hatırlıyorum 10 sene önce internet cafe 1.000.000 tl idi şimdi hala 1 tl ama düzgün bi ps kafe iş yapıyor yine yeri iyi olursa ama eskisi kadar kazandırmıyordur
ps ve internet cafeler eskisi gibi değil artık nerdese herkesin evinde en azından net ve bilgisayar var öle bir yer açtınmıda baya sabırlı olmak zorundasın o veletlerin koşuşturması bağırması gerçekten çok sabır istiyen bir iş
50 e yapılabilecek işlere benim önerim araç alım satımı gayet güzel para bırakıyor kendimde o işi yapıyorum hem elindeki paranın hepsini gömmene gerek yok zaten ithal araçların satışı uzun oluyor ama ithal yerine yerli bir araç alıp hafif görsel olarak değiştirdinmi çok çok güzel rakkamlara satıyorsun
bende kımya muhendısıyım ama hizmet sektorunde çalısıyorum:D:D...olabılır boyle seyler...
Bende otoyıkama derim sonax lı falan cilalı milalı kıyak bi dukkan olur eger tutulursa.
en mantıklısı gıda-fast food olucaktır insanlar yemek yemek zorunda ama araba yıkatım cafeye gitmek zorunda degil ;)
Yav nedir bu otoyıkama merakı arkadaşlar oto yıkama diyenler hiç biriniz otoyıkamacıda çalıştımı ..? Davulun sesi uzaktan hoş gelir.. ;)
Valla ben burda iç-dış yıkama 3 tl buldum. Nerdeyse gün aşırı yıkatıom. Bence bu iş artık para kazandırmaz
İddaa bayisi açabilirsin :)
Konunun sahibi bi askerden gelsinde ahahahahahahah.. :)
Hemde yallap şallap yapmıyorlar. Bildiğin iç-dış 3 tl. LPG yide ordan alıyorum. Adamlar 1 arabaya 3 kişi bi dalıyorlar, yarım saatte bitio.
Hemen sölüorum. Akdemirler Toyota Plaza dibi Aytemiz petrol. Yani Alsancaktan çınarlıya doğru giderken ilk sol.
tecrübeme istinaden ;
ticaret 2005 li yıllardaydı türkiyede distribütörlük ,alıp satmak,
kar marjları yüksek idi...
tanınan markanın arkasında tabiri caizse sırtını yasliip elini kolunu kıpırdatmadan ihtiyaca cevap verip akşam totalin ardından sana göz kırpan kar ını sevip huzur bulabilyordun..
keza risk bu zmaanki kadar yüksek değildi...genel piyasaların dengesizliğinden kaynaklı..
sana tavsiyem yerinde olsam ayın belli gününde aksamadan maaşını alacağın çalışırken huzurlu olacağın bi işe girmen;
sonrasında zaten az çok tecrüben varmış ucuz yollu parça getirmek satmak,buna ek araba alıp satmak vs ek iş olarak şimdilik bu yönde devam etmen olur.
yanlış anlama elindeki rakam küçük devir o halde trend olan işler vaar elbet paralarda kazanıyorlar fakat büyük rakamlarla oynayıp büyük risk alıp büyük kazanıyorlar haliyle..
ekliim tavsiyeme ek yok ben kamu ydu özeldi böyle çalışamam dersen toplu taşıma işine gir derim az risk ve sabit gelir..
mekan doğru seçilirse oto yıkama nokta olur bence
rent a car, oto yıkama, vtec vti alım satım işleri güzel kazandırabilir...