User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Türkiye'de ingilizce öğrenilir mi?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Türkiye'de ingilizce öğrenilir mi?

okuduğum bölüm gereği ingilizce öğrenmem şart. Bunu yurt dışına çıkmadan akıcı şekilde öğrenebilir miyim ülkemde? Çünkü yurt dışı kurslar 9-11 bin tl en uygunları Ya da burda bir kursta temeli alıp work and travel la geliştirmeli miyim? Deneyimlerinizi belirtmenizi merakla bekliyorum

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende zamanın da çok düşündüm bu konuyu ne yazık ki yurtdışına çıkmadan ingilizce öğrenmek zor bence önemli olan aksan kazanmak, burda alt yapı oluşturup seninde belirttiğin gib work and travel ile geliştirebilirsin

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR'de ingilizce ogrenilebilecegini hic sanmiyorum..Ogrensen bile orada ogrendigin ile burada kullanilan ingilizce arasinda cok fark var. Ben iyi ingilizcem var saniyordum buraya ilk geldigimde gordumki hic birsey bilmiyormusum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR'de ingilizce ogrenilebilecegini hic sanmiyorum..Ogrensen bile orada ogrendigin ile burada kullanilan ingilizce arasinda cok fark var. Ben iyi ingilizcem var saniyordum buraya ilk geldigimde gordumki hic birsey bilmiyormusum .
    aksan farkından dolayımı abi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksan, kullanilan kelimeler, deyimler, kisaltmalar, argo vs....Hersey cok ama cok farkli ki birkac sene kalmadan tam olarak ogrenemezsin . Yani wat ile gelip 4 ayda ingilizceyi cozerim diye bir dunya yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksan, kullanilan kelimeler, deyimler, kisaltmalar, argo vs....Hersey cok ama cok farkli ki birkac sene kalmadan tam olarak ogrenemezsin . Yani wat ile gelip 4 ayda ingilizceyi cozerim diye bir dunya yok .
    zaten öyle bir amacımda yok abi mantıken impazıbıl benim için. kafadan 1 sene filan diyorsun ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence burda temeli alıp en azından work and travel ile yerinde geliştirmeye çalışmak çok daha kalıcı olur diye düşünüyorum

ben okulda vs hocalarım yabancı olmasına rağmen oğrendiğim hiçbirşeyi şuan kullanmadığımdan dolayı hatırlamıyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitsende gelsende bişey değişmez ben ilkokulu ingilizce okudum gramerim çok kötüdür şakır şakır konuşurum birazda seninle ne kadar dile kabiliyetli sosyal olduğunla ilgili.. ama istedikten sonra burda ingilizce öğrenemezsin diye birşey yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten öyle bir amacımda yok abi mantıken impazıbıl benim için. kafadan 1 sene filan diyorsun ?
    1 senede aksana fln alisirsinda temelin yoksa akici konusamazsin . Gercekten bu dili ogrencem diyorsan en az 4-5 seneni ayirman gerekiyor . Ben surekli Amerikali arkadaslarimla takilmama ragmen istedigim noktaya yeni yeni gelmeye basladim . Mesela bazi turkler var 8-10 seneden beri burada olup surekli turklerle takilan ve ingilizceleri yerlerde olan .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 senede aksana fln alisirsinda temelin yoksa akici konusamazsin . Gercekten bu dili ogrencem diyorsan en az 4-5 seneni ayirman gerekiyor . Ben surekli Amerikali arkadaslarimla takilmama ragmen istedigim noktaya yeni yeni gelmeye basladim . Mesela bazi turkler var 8-10 seneden beri burada olup surekli turklerle takilan ve ingilizceleri yerlerde olan .
    Türkiye'de uluslar arası çalışan ingilizce isteyipde onları tatmin edicek ve usa,uk araba forumlarını rahat anlayacak kadar lazım abi bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de uluslar arası çalışan ingilizce isteyipde onları tatmin edicek ve usa,uk araba forumlarını rahat anlayacak kadar lazım abi bana.
    Onlari halledersin 1 senede fln Benim bahsettigim tamamen akici konusma ile ilgili . Yan meslegimden dolayii benim istedigim akici bir ingilizceydi ve 4 senede yaptim . Ama sen daha azini istiyorsundur daha kisa surede yaparsin yada daha uzun surede. Yukarida ornegini verdim tuklerle takilmak vs. diye .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlari halledersin 1 senede fln Benim bahsettigim tamamen akici konusma ile ilgili . Yan meslegimden dolayii benim istedigim akici bir ingilizceydi ve 4 senede yaptim . Ama sen daha azini istiyorsundur daha kisa surede yaparsin yada daha uzun surede. Yukarida ornegini verdim tuklerle takilmak vs. diye .
    Zenciler kankam olucak abi Türklere takılmam. Cuma'dan cumaya O zaman ben burlarda düzgün bir dil kursuna yazılayıp ön ayağın oluşması için.

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenilir , en azından etrafımda çokca çok iyi ingilizce konuşan insanlar var tr öğrenen , ama yurtdışında gidip öğrenmek çok daha hızlı ve sağlam olur su sugötürmez bi gerçek..

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne okuyorsun? Ben turizmciyim, benimde isim geregi ingilizce ogrenmem sartti ama belli bir yastan sonra yeni bir dil ogrenmek artik heyecan vermiyor aksine kabusa donusebiliyor...

Ben ilkokul 4.sinifta ilk ingilizceyle tanistim fakat oncesinde babam temelimi iyi doldurmustu ingilizce dil bilgisi ile.

Sonrasinda iyi not aldigim ve kolay cozdugum icin hep iyi puanlar aldim ve artik ingilizce dendiginde kendimle gurur duyuyordum, hersey cok kolay geliyordu, bu yuzden babama minnettarim.

Sonrasinda Eresin Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek lisesine girdim, hazirlik sinifi sayesinde ingilizcemin alt yapisi dahada kuvvetlendi, adeta zevk aliyordum derslere girerken ki haftada 28 - 30 saat ingilizce dersim vardi..

Sonrasinda okul birinciligi icin kosturdum ve onuda kazandim, universite ise bogazici universitesi oldu, tam hersey oturmus derken ardindan bir work & travel yapayim dedim pekistirmek icin, artik herseyin tam oturduguna inaniyordum fakat konusurken zorlaniyordum.

2 Kez Work & Travel yaptim, Amerika'da bulundum ve sonrasinda Istanbul'a geldigimde Sultanahmet Bolgesinde resepsiyonist olarak calismaya basladim, Sultanahmet gercekten harika bir yer, heleki otelciyseniz, hala USA'de gibi hissediyorum, herkes ingilizce konusuyor..

Suan ise tam tadindayim, hala zevk aliyorum, fakat suan kelime daragacimi gelistirmekle ugrasiyorum, ne kadar kelime o kadar advanced

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zenciler kankam olucak abi Türklere takılmam. Cuma'dan cumaya O zaman ben burlarda düzgün bir dil kursuna yazılayıp ön ayağın oluşması için.
    Zenciler kankam olcak derken saka yapiyorsun dime ? Eger ciddiysen aklindan suphe ederim . Onlar kadar tehlikeli, tembel, saygisiz,bes para etmez insan toplulugu yer yuzunde yok . Gelirsen eger zaten 3 gunde nefret edersin . AYrica konustuklari dil ingilizce fln degil. Beyazlar dahil hickimse anlamiyor onlari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dış ticaret mezunuyum abi. Müşteriler le dialoğum olucak belki ya da sadece belgelerde ki ingilizceyle işim olucak ama lazım şart kariyer.net'te istemediğin kadar ilan var bölümüm le alakalı ama dil şart.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Yeni bi sistem üzerinde calışmaktayiz
    Görüntülü sesli olaraktan ögretmen gerekmeksizin cok kısa sürede ögrenim saglanacak
    Antalyanın İlk yabancı dil kurumuyuz FIA olarak annem bu işle ilgilenmekte ve 1977 den beri faliyetteyiz
    ingilizce türkiyede ögrenilir ama adam gibi kurumlarda
    ingilizce ne demek türkcesi degil anlayarak ögrenmek gerekmektedir
    Yurtdışında olan konum işte budur bu olayı türkiyede gercekleştiren iyi kurumlar var ha bazilari ise
    Amerikan kültür mesela sadee isim olup yani amerikan ya agbi ögretir mantıgınla pazarlama yapıp stajer hocaları 1 kac aylık amerikaya gönderipte business ingilizce egitimi veriyoruz diyip 2000$ para kapıp bi kac kelimeyle iş ingilizcesi sananlarda var
    mesela biz şuan sadece hosteslik üzerine calışıyoruz piyasayi kalitesiz bi ortama soktu cogu yer
    ama özel kolejler vs de güzel egitimler vermekte bu yeni program geliştirme amacı tamamen kalitesiz egitmenler tarafından degil profosyonel kişiler tarafından hazırlanmış ve sadece evde vcd yada bilgisayardan calışma ortamı saglanarak yapılcaktır ki garantili sistem olcaktir yaklaşık 2 senedir calışılmakta bu sistem üzerine yeri geldiginde bi kac tv kurumu ile de ortaklaşa kayit calışmalari yaptik Annem kim derseniz Gazi üniversitesi ingilizce bölümünden mevzun olup türkiyede 10 kişyi burslu Cambridge üniversitesine egitim görmek amaclı gönderilen masterini orda tamamlamış 30 yılı üzeri bi sürede ingilizce işi ile ilgilenen ve talim terbiye onaylı kitapları bulunan ayrıca bilimsel eser yapımcısı olarak devlet tarafından tanınan biridir
    Ama ingilizce de asıl amac türkce karşılıgı ne sorusu degil ingilizce anlatımla bilmek ve ögrenmektedir bu şekilde bi egitimle başarılı olunmakta =) tam net sayı bilmesemde egitim alan kişiler cok fazladır nedeni ben ihracatla ilgileniyorum annem ingilizce yabancı dille ilgilenmektedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Yeni bi sistem üzerinde calışmaktayiz
    Görüntülü sesli olaraktan ögretmen gerekmeksizin cok kısa sürede ögrenim saglanacak
    Antalyanın İlk yabancı dil kurumuyuz FIA olarak annem bu işle ilgilenmekte ve 1977 den beri faliyetteyiz
    ingilizce türkiyede ögrenilir ama adam gibi kurumlarda
    ingilizce ne demek türkcesi degil anlayarak ögrenmek gerekmektedir
    Yurtdışında olan konum işte budur bu olayı türkiyede gercekleştiren iyi kurumlar var ha bazilari ise
    Amerikan kültür mesela sadee isim olup yani amerikan ya agbi ögretir mantıgınla pazarlama yapıp stajer hocaları 1 kac aylık amerikaya gönderipte business ingilizce egitimi veriyoruz diyip 2000$ para kapıp bi kac kelimeyle iş ingilizcesi sananlarda var
    mesela biz şuan sadece hosteslik üzerine calışıyoruz piyasayi kalitesiz bi ortama soktu cogu yer
    ama özel kolejler vs de güzel egitimler vermekte bu yeni program geliştirme amacı tamamen kalitesiz egitmenler tarafından degil profosyonel kişiler tarafından hazırlanmış ve sadece evde vcd yada bilgisayardan calışma ortamı saglanarak yapılcaktır ki garantili sistem olcaktir yaklaşık 2 senedir calışılmakta bu sistem üzerine yeri geldiginde bi kac tv kurumu ile de ortaklaşa kayit calışmalari yaptik Annem kim derseniz Gazi üniversitesi ingilizce bölümünden mevzun olup türkiyede 10 kişyi burslu Cambridge üniversitesine egitim görmek amaclı gönderilen masterini orda tamamlamış 30 yılı üzeri bi sürede ingilizce işi ile ilgilenen ve talim terbiye onaylı kitapları bulunan ayrıca bilimsel eser yapımcısı olarak devlet tarafından tanınan biridir
    Ama ingilizce de asıl amac türkce karşılıgı ne sorusu degil ingilizce anlatımla bilmek ve ögrenmektedir bu şekilde bi egitimle başarılı olunmakta =) tam net sayı bilmesemde nedeni ben ihracatla ilgileniyorum annem ingilizce yabancı dille ilgilenmektedir
    Türkiye'de özellikle istanbulda düzgün eğitim veren kurumların adlarını özelden atarmısın abi?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu annemle görüşmem gerek ögrenip atarım sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)