|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bakıyoruz Bir şeyler
|
Arkadaşlar yeni evimizde maalesef alt komşumuz giriş katı olduğu için haklı olarak demir parmaklık taktırdı yalnız bu hemen üstünde oturan bize tehlike oldu. Şimdi bende bir alarm firması ile anlaşayım diyorum, kendim alıp takıcak ya da onunla uğraşıcak ne vaktim var ne de el becerim. O yüzden biriysel ürünlerden ziyade, kurumsal bir firmaya yöneldim,biraz araştırdım Tepe güvenlik,Pronet,proser,simge group vs gibi firmalar var,fiyatlarda 3 aşağı 5 yukarı aynı.Aranızda bu firmalardan biri ile çalışan veya firmalar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı? internetten baktım her firma için farklı yorumlar var, kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramadı.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben evde de iş yerimde de pronet kullanıyorum ve cok memnunum kesinlikle artık her ev ve iş yerinde olması gerekiyor malesef kimse istemez extradan masraf yapmak ama mecbur hale geldi.
Yalnız tek tavsiyem tatile filan gittiğiniz mutlaka evin anahtarını ve şifresini şehirde bulunan güvendiğiniz birinde olsun benim başıma pek gelmedi de arkadaşlarımdan gördüğüm kadarı ile saçma sapan zamanlarda çalabiliyorlar müdahale edebilecek birilerinin olması lazım.Ama dediğim gibi bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
pronet bu işin en iyisi bence
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben araba alarmı bağladım eve.bir de şu hareket sensörlü armatorlerden alıp armatör çıkışına harici siren bağladım.araba alarmıni kurduğumda sensor aktif oluyor ve içerde biri hareket ediyorsa alarm çalıyor.alarmın darbe sensorudea gizlice pencere demirlerine bağladım.bir de elektrik kesilirse diye mini akü bağlı.yalnız öyle cep telefonunu falan Aramiyo.sadece ses yapıp etrafı ayağa kaldırması yetiyo.maliyet ise 50 tl falan mal oldu.
evden çıkarken kumandaya basıp alarmı kurmam yeterli oluyo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Minik Evo Colt ( CZT )
|
Pronet Kullanıcısıyım
ist olsaydınız yardımcı olurdum yakın arkadaşlarımdan ßirisi pronette müdür.. tavsiye ederim çok düzgün çalışıyorlar __________________________________ Minik Evo_CzT...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aynen öyle her dedektör extra para hatta bizdede hafif bir tartışma konusu olmuştu iş yerim m2 olarak buyuk olduğundan 8 tane filan ihtiyac duyulmuştu hatta kendi aralarında köpekleri algılayıp algılamaması arasında da fiyatlar değişiyor 3 tane rott weillerım olduğundan bana baya pahalıya gelmişti
Pronetten neden şikayetçilermiş acaba çok merak ettim en ufak bir sıkıntıda hemen arıyorlar ilgileniyorlar ben hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Pronet kullanıyorum ve çok memnunum.. Ayda cüzzi bir meblağ karşılığında aktif ( sadece ötmekten ibaret olmayan bir sistem ) bir alarm sistemine sahip oluyorum..
Şifre teyidi, şifre teyidi yapılamadığında polis yönlendirme, tehdit altında kapı açma modları, tek tuşla polis-ambulans-itfaiye çağırma gibi ek özellikler müşteri memnuniyeti açısından son derece başarılı.. Ayrıca cam dedektörü, kapı dedektörü, hareket dedektörü, duman dedektörü gibi bir çok opsiyon da mevcut.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Hocam Pronet Diyorum Ötesi yok Kesinlikle Pronet ile anlaşmalısınız. Başka bir yere bakmayın biz 30 Tane Bayimizde Pronet kullanıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Pronet kullanıyoruz.Vestel Angel kullanıyorduk memnun değildik olur olmaz çalıyordu.Düşünün vestel bayiisiyiz.Ayrıca 10 kişiye pronet üyeliği yaparsanız ücret ödemiyorsunuz.Bayan öyle söylemişti.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bu simge group var.referansları falan baya sağlam adamların, bu firma ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda,bunlarda biz kapı manyetği kullanmıyoruz güvenli değil balkon kapılarına veya camlara koyuyorsunuz sonra adam camı kırıp giriyor ötmüyor dolayısı ile alarm,biz oraya sadece girişleri gören ufak dedektörlerden koyuyoruz diyor,o da mantıklı geldi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bence ATK güvenlikle gorus.. uzun suredir kullanıyorum oldukca iyiler... diger firmalarda 5 yıllık sozlesme imzalıyosun 5 yıl sonunda cihaz senin oluyor. atk da cihaz senin oluyor hemen. istemezsen diger yıllar diger firmalarla calısma imkanın oluyor alarm haberalma merkezi olarak.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
kurumsal biri ile anlaşıcaksanız pronet bu işin en iyisi.ama bireysel kendiniz yapıcaksanız.PARADOX,DSC,VITEC markaları çok kaltelidir.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
pronet derim bende .
sole bir ornek veriyim ordan yola cikin. Diyelim allah korusun hirsiz girdi pronet tum polis teskilatinin araclarina gps navigasyon hediye etti ve lokal olarak bolgedeki ekibi cat diye yonlendiriyor ![]() erisim sureleri guzel ve pro bir firma sonucta karsinizda muhattap saglam . Ha satin alma kosullarina sozlesme suresine vb. dikkat edilmeli hizmet guzel ama satin alinan paketin ozellikleri incelenmeden imza atilmamali her firma/sozlesmede yapilmasi gerektigi gibi
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '07 Toyota Avensis
|
Lisede güvenlik sistemleri okudum.
Bu işte devamlı duyulan isim genelde Pronet oluyo Bi kaçtanede calısan stajer arkadasım vardı.Bende pronet öneririm |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
peki ev için bu sistemler ortalama ne kadara mal oluyor?
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
Biz 3-4 tane cam dedektörü, 1 kapı dedektörü, 1 hareket dedektörü'ne 30 USD civarı veriyoruz yanlışım yoksa..
Olay sadece bu cihazlar değil.. Herhangi bir izinsiz girişte call centerdan geri dönüş, şifre sorgulama akabinde öncelikli polis yönlendirme cidden başarılı. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
pronet deilde şu simge groupa aklım kayıyor baya,keşife çağırdım bakalım elemanları.cihazları paradox kullanıyorlarmış,cihazı satın alıyorsunuz ekipmanla birlikte 1 yıl haber alma merkezi aboneliği bedava 1 yılın sonunda yıllık isterseniz yeniliiyorunuz 150 dolara isterseniz yenilemezsiniz.pazarlık yapmadım daha ama internnete görünen fiyatları kablolu 250$ kablosuz 500$.bi keşif yapsınlar bakalım sonra pazarlığı yaparız,pronetçileride çağırdım birde tepeyi çağırdım,3 firmadanda keşif ve fiyat alıcam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:47 ::::

evden çıkarken kumandaya basıp alarmı kurmam yeterli oluyo.