geçmiş olsun kardeşim yağsız mı bıraktın arabayı neden bu d16 ların çogu yatak sarıyor ?
inşallah güzel bi proje olur
geçmiş olsun kardeşim yağsız mı bıraktın arabayı neden bu d16 ların çogu yatak sarıyor ?
inşallah güzel bi proje olur
umarım en az masrafla atlatırsın d16 lardan sogudum bu yatak sarma muhabbetinden dolayı geçende kuzenimin crx sardı motor blogu tamamen değişti.
hiç yüklü si görmedik şöle pistonlu egzantrikli kısalı falan portpolish emme ıvır zıvırlı hakkıyla yüklü si nasıl gider merak etmişimdir hep.öyle yapmaya niyetin olursa bladerk erkut var konunada yazmış ona bi git derim swap maliyetli olursa böyle bişi yapabilirsin
Şöyle birşey var ama, muhtemelen faturası yoktur heralde.
Honda Motor (komple) 8.500 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 57744773
valla ben uğraşmak istemediğim için swap yapmak istedim sonuçta blok falan giricem hemen hemen 5 6 tutcak en iisimi uyapmısken ömürlü olsun sağlam olsun istedim
k swap derken anlamadım kusura bakma
valla forgedli falan değildi bizimkiside kendi çapında yüklüydü gidişi falan sağlamdı taki bu olay gelene kadar![]()
bakalım konuyu açtık ustalardan daha önce yaptırmıs olanlardan yardım alıcaz artık saolsın..
aslında fiyatı cok ii ama gümrük olsun ruhsat olsun işçilik falan filan derken astrarı yüzünden pahalıya gelir teşekkür ederim link için fiyat aslında iimiş gerçekten ama ***** 10 bin harcama limitim var..
banada öle geliyo aslında si hafifletme yapıcaz araçtaki zaten arka koltuk stepne falan filan hiç bişey yoktu arabada şimdi b16 + ufak çaplı işlemlerle 170 180 bg civarına cıktıgında 800 kiloya kadarda düşürürsek bence gayet güzel ve şaka gibi bişey olma ihtimali var...![]()
![]()
![]()
kankacım aslında kafama yatıyo ama motoru getirtmek 1 işçilk falan filan motorun durumu ne alemde onlarda var sonuçta biliyosun benim nasıl kullandıgımı bana dayanacakmı tekrar bi sorun cıkarsa ben bu sefer yakrım![]()
![]()
![]()
valla deli olur farkındayım beni böyle şeylerle gaza getirmeyin arkadaş
![]()
en son bu gidişle b16 dedik k20 veya h22 olacak
![]()
ben hala b16 yanayım yavaştan başladık daha k 20 için önünde b18 var
: D
sat arabayı al bı tıcarı koy uste 5 lıra dumanı basa basa gez dıom sen hala 10 lıra gomucem dıosun sana gelıecek o araba nerdeyse 30 mılyara aldıgın fıyatla yatıgın masrafla bırlıkte 10 mılyar az para dıgıl tıcarıyı falan espırısıne yapıorumda kımsenın gazına gelme para cebnden cıkıcak yazktır zaten bı ton masraf ettın ya motorunu yaptır onun ole bın balı dersın sıfır motor yaptırdın huyunu suyunu bılırısn sana uzun sure gıder o sımdı baska motor alıcan bakalım o duzgun cıkıcakmı neyse para senın araba senın ıyı dusun ıyı tasın kardesım![]()
b16 iyidir şaşmamak lazım![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
hocam öncelikle üzüldüm ama sonra b16 diyince sevindim inşallah güzel bişey çıkar.İmkanın olsa direk k20 swap benim hayalimdir EGdeşakalarsın milleti inşallah =)
feel is everything
kanka sende biliyosunki satamıyorum kıyamıyorum blok sağlam olsa hiç düşünmem ama blok gidik en azından takacğaımız motor sıfır o yüzden sıkıntı yaşamama biliyorum seviyorum kardeşim seni düşündüğünüde biliyorum![]()
![]()
bencede
keşke imkanım olasa hiç düşünmeden takacağım tek motor k29swap eg![]()
şaka makinası
D:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)