|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Herkese merhabalar yaklaşık 4 senedir vectra b kullanıcısıyım , 3. vectramıda satmış bulunmaktayım kullanmış olduğum vectralar 2.0 x20xev ' di az buçuk deneyim sahibi oldum ve neyin ne olduğunu ne sorun çıkartabileceğini kestirdim uzun süre haşır neşir olduğum için
![]() yaklaşık 1 senedir hayalimde olan vectra 2.5 v6 x25xe alma fırsatını buldum yanlız hiç kullanmadığım sürmediğim ve yakından tanımadığım bi araba , alırken nelere dikkat etmem , nelerine baktırmam gerekiyor kronik arızaları nelerdir temizini bulmak zormudur Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim , ankarada tanıdığınız bildiğiniz önerebileceğiniz araç varsa onlarıda değerlendiririm
__________________________________ Detailing Garage & Car care |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Net te bu araçlarla ilgili iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.Bu motor yanlış bilmiyorsam Opel'in en sorunlu motoru.Çok temizini almazsan başın çok ağrır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ....
|
sensöööööörrrr,lanet o sensörler
dikkat et hakkaten temizini bulman lazım yoksa-arızayı bulmak ayrı bir dert sıfırı olmadığı için çıkmacılarda sensörü bulmak apayrı bi dert
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ
|
zevkli arabadırr kronik hastalıklarına dikkat edeceksin ve yağ soğutucuyu dışarı alırsın ve termostada ufak bir delikle sorunsuz binersin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: astra coupe
|
3,0 omega egzantirikleriyle baya güzel oluyor yanlış bilmiyorsam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T
|
M3csl nicli serkanin vardi.. Guzelde yuruyordu.. Konuyu gorunce yardimci olur..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: nıssan primera gt & SR20DE
|
hiç yanaşma üzer seni
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Uzak dur diyelim başkada birşey demiyeyim sana ancak alıcağın araba garajdan yeni çıkmış olmalı lpg zaten kesinlikle görmemiş olmalı düzenli düzgün servisinde bakımları yapılmış olmalı motoruna el vurulmamış vurulmuşsada ustası bileni vurmuş olmalı amcadan.dededen.teyzeden olmalı'Ki bu zamanda 2.5V6 Vectraya binesin böylesi varsa al yoksada 2.0 devam
Son Düzenleyen RIDVAN; 03-09-2011 13:02. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
vuruntu sensörü arızasını verebildiğini söylemişti Serkan abi. Rölanti tutmayabiliyormuş sensör arızası yaşanınca. 3.0 omega egzantrikleri,port-polish,chip,filtre,egsoz yanlış hatırlamıyorsam 230 hp idi Serkan abinin arabası. Şanzuman acaip uzun 4 özellikle. 5 fenalarda.
kısa şanzuman takılabiliyormuş.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
teşekkürler yorumlarınız için
Bakalım inşallah temiz sıkıntısız bişey buluruz
__________________________________ Detailing Garage & Car care |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
2 Adet cdx im oldu halada var yanlız temizini bulmak asıl mesele kolay gelsin
![]() Nazik şanzımanı differansiyeli yağ sogutucusu kronik sorunları Santim santimine karosere oturtulmuş v motoru soğutmak gerçekten bir dert Şanzıman kesinlikle sert kullanıma dayanmıyor. Tr de ciddi anlamda o motorun ustası sayılı. Bana kalırsa vazgeç bu sevdadan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
m3csl serkan cok uraştı yürüttüde görünce yazar olmazsa bi pm at ona
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
bende vectra b2 mi satınca şöyle bişeye niyeti bozmuştum ama caydırdılar vergisiydi falan.
Opel Vectra 2.5 Sport 2000 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58003435 __________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
Valla gecmisini bildigin temiz bi arabaysa bakimlarinada dikkat ediceksen birsey olmaz ancak sorunlu denk gelirse ugrasir durursun
o sensor senin bu sensor benim takilirsin onun icin yanasma bence.. benimki 0 gibi aracti ancak bilmeyen ustasi ellemisse dedigim gibi ugrastirir/
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla
|
Sensör sensör nedir bu sensör bende bir vectra b sevdalisiyim ama bu kadar sıkıntılı bir araba tanımadım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:48 ::::

kronik arızaları nelerdir temizini bulmak zormudur 

hakkaten temizini bulman lazım yoksa-arızayı bulmak ayrı bir dert sıfırı olmadığı için çıkmacılarda sensörü bulmak apayrı bi dert

o sensor senin bu sensor benim takilirsin