muştu senin iş leventte
özgür abi seninkide kağıthane tarafındaydı galiba
şuanda ki aylık yakıt harcamanızla bdüzüne taşınırsanız ne kadar harcarsınız onuda hesaplayın bence
Printable View
muştu senin iş leventte
özgür abi seninkide kağıthane tarafındaydı galiba
şuanda ki aylık yakıt harcamanızla bdüzüne taşınırsanız ne kadar harcarsınız onuda hesaplayın bence
beyler konuyu hortlatıyorum ama,
beylikdüzünde taksim ekspres otobüsüne ve metrobüse en yakın hangi siteye bakalım? ikisinin de yürüme mesafesinde olması ve yürünecek yolun tek başına kız arkadaşımın yürüyebileceği şekilde güvenli olması lazım
düşün taşın şehir merkezinde keşkülden yapılmış evlere 1000-1200 lira para bayılıyoruz üstüne hır gürü kargaşası bitmiyor, beylikdüzüne gelsek sitelerin imkanları evlerin içi dışı vs. harika, kirası da 700-800 lira. sizce mantıklı hareket mi?
iş yerlerinin biri bayrampaşada biri beyoğlunda, araba var ama tüp olmadığından hiç o işe girmek istemiyorum :D
ne yapalım, semt sakinlerinden yorum bekliyorum :)
ilk durağa yakın istediğiniz gibi bir site ada90 var. Eski bir site oturumu çoktur.
Ahmet saraçoğlu o sitede oturuyor. O da görürse açıklama yapar. Onun haricinde otobüs güzergahı üzerinde yeni bloklar ve sitelerde mevcut.
Bir haftasonunu ayırıp özellikle deprem sonrası bir daire bulmanızı
isterim. Yalnız taksim express temden gidiyor. Bayrampaşa işini nasıl halledeceksiniz ?
bızımkentten kıralayın derım.metrobus duragı var sıtenın kenarında otobus duragı her yanında alısverıs merkezlerıne yurume mesfesınde
bana farketmiyor ben zaten her gün ziverbey-bayrampaşa yapıyorum, dolmuş-metrobüs-metro falan, alışkınım :)
taksim ekspres otobüsü de benim anladığım ilk durakta binip 1 saat gidip taksimde iniyorsun, olay bu kadarsa kız için sorun değil, şu an mecidiyeköyde evden çık metroya yürü, taksimde aktarma yap şişhanede in falan gene 45 dakka zaman gidiyor kız arkadaşım için.
çöyle bir olay da var, şu an kızın oturduğu semtte baya bir sıkıntı var, yokuşu komşusu çevre insanı falan içim hiç rahat değil, haftada bir saçma sapan sıkıntılar çıkıyor. hani merkezde olsun diye hem fazla kira verip hem de bunlarla uğraşmak bizi bıktırdı. onunla uğraşacağıma yarım saat fazla yol giderim kafam rahat olur derdindeyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...97992654/detay
şu ev mesela dediğim kriterlere uyar mı? bu evi al şişliye ya da bizim ziverbeye koy kirasını dolarla isterler :) bana mantıklı gelmeye başladı yani
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...10148832/detay
bu dikkatimi çekti, sahibinden ev, emlakçı komisyonu yok adamla da konuştum, metrobüse eksprese servis var falan dedi ama ilk duraktan oturarak gitme muhabbeti önemli şu an
İlk durağa yakın en güzel siteADA90 dır , ailem hala orda , ben deniz manzarasına kandım çıktım eston reşitpaşaya geldim ama bin pişmanım.Otobüs kullanmasamda gelenimiz gidenimizi ilk-son durakta taksi gibi indirip bindirmek büyük rahatlıktı.Dıştan bişeye benzetemezsiniz ama içi kapalı kutu gibi , yazın yazlık site gibidir , balkonu salonu geniştir.Önü kilometrelerce açıktır , arabanın üstünde anahtarı unut , camı açık unut , güvenlik gelsin kapatıp anahtarı teslim etisn ,, benim kuzenler orda büyüdü hep , 5 yaşlarındna itibaren hep bahçedelerdi ve gözümüzün önünde , çıkma ihtimalleri olmadığı için hep rahattı içimiz.Hır gür it kopuk kesinlikle olmaz.Bahçe düzenlemesini havuzunu söylemiyorum.Fotoyu netten buldum , benim değil.
http://static.panoramio.com/photos/1...0/23363583.jpg
İstanbulda , beylikdüzünde içi yeni , daha güzel konut yok mu ,, tabiki var.Ama aradığınız kriterlerdeki en güzel yer ada bence.
barış mahallesine baktım, sanırımn orası biraz daha eski bir yerleşim, evlerin içi eski geldi gözüme.
hani madem bu derece uzağa taşınıcaz, o zaman evin içi mükemmel olmalı, site de mükemmel olmalı ki çok moralimiz bozulmasın :)
bu işin en iyisi atlayıp arabaya bi haftasonu gidip bakmak oralara
E5 dibinde sıfır , güzel bir site var , adını unuttum şimdi . Shell , migros , koçtaşın orda , ora da çok güzel , bilen varsa yazıcaktır.fakat beylikdüzünde şu var(otobüs birincil taşıt olacağı için söylüyorum.)otobüs ada90 ın ordan kalkar , megaket , pazar , büyükşehirin içi , bizimkent vss derken e5 e çıkana kadar yanlış saymadıysam 14 15 ;;ilk durağa aslında yakın olan migros a (bahsettiğim yeni sitelerin orası) gelene kadar 17 18 durak geçer.yani sağ kulağı sol elle tutar güzergahı gereği.ki bayaa bayaa da dolar o zamana kadar.ilk binişte dezavantaj , beylikdüzüne dönülte inerken avantajdır buda.en güzeli bi haftasonu heryeri turlamak.
aynen ctesi beylikdüzündeyim sözü geçen heryere gidip bakıcam. teşekkür ederim arkadaşlar :)
innoviada oturan var mı? kışın en soğukta ısınma gideriniz ne oluyor?
merkezi ısıtmaya girmeden kendi imkanlarımızla ısınalım desek var mı böyle ölücü bi şansımız? :D
uygun fiyatlara güzel daireler var ama araştırın iyice derim bende beylikdüzü sevdasına düştüm yollara 1 ay önce emlakcının oyunculuk kabiliyetine aldanarak güzelyurtun beylikdüzü olduguna ikna edilerek esenyurta taşınmış bulunmaktayım bauhausun arka kısmında.doğma büyüme Güngörendeydim buralar güzel sakin yerler ama kimseyi tanımıyorum. kimler var yakınımda çevremde bi tanışalım derim..
olumsuz yönü işimin Çemberlitaşta olması günün çoğunlugu yolda geçiyo.
Ntowers hakkında ne diyorsunuz ? hafta içi gidip bakıcam
üstad merhaba..
Barış mahallesinde (beylikdüzü migros arkasında) oturan biri olarak sana yaşadıklarımı ve çevre hakkında bilgi vereyim.
8 ay evvel evlenip buraya yerleştim kiracı olarak. 600 liraya oturmaktayım. 70 lirada aidatım var... evim 3+1 dir. Taksim-Bdüzü otobüsleri (çift katlı express olanlar) kapıdan çık 30 metre sol tarafımda kalmakta :)
mecidiyeköyde çalışmaktayım.. bdüzü ucuz olur,, yakında metrobüs gelecek derlerdi,, inandık geldik buralara..
çevre olarak gerçekten çok güzel bir yer,, etrafın ağaçlık, sessiz trafikten uzak stressiz bi ortam var.. sabahları kuşları duyarsın ctesi-pazar :) mesela ben 8 aylık evliyim cuma geceleri 12 gibi canımız sıkılır hadi hanım 2 tur atalım dışarda derim... çıkarız dışarı etrafta aileler,, bebek arabaları ile gezmede falan.. gece 11-12 barış mahallesi.. bunu cok yaşadım ve cokda mutluyum bu bakımdan. metrobuse yuruyerek 10 bilemedin 13 dakkalık yolun var. huzurlu ferah bi yerdir...
gelelim beğenmediğim yerine... METROBÜS :D alıştım dersen,, sen bilirsin buyur gel derim :D ama 8 ayda neler çektim birde bana sor :D
yani diceğim odur ki,,, yaşamak için güzel yer,, migros,, marmara park, bellisium, avm ler vs gezmeye cok yer var... atla arabana yada minibüse kumburgaza git,, selimpaşa silivri buralara git :D
aklına takılan bişey varsa sorabilirsin...:heyoo:
Saygılar
Rıdvan :icon_tup:
beyler konu açacaktım hazırı varmış :) bende beylikdüzü & bahçeşehir de teraslı veya bahçe kullanımlı olmak koşuluyla ev arıyorum dün beykente Kubist park residance'a ve vista 4'te teraslı daire baktım hoşuma gitti açıkcası ama alternatif olabilecek önerileride değerlendirebilirim