Merhaba Sayın Bay / Bayan,
Geri posta Günaydın ve teşekkürler. Eğer sizinle Roma almak ilgilenen sizden duymak çok mutluyum. Ben size ihtiyacınız olan şey sevgi ve onlar için bakım. Ben sadece ücretsiz benimsenmesi için bana onları tedavi almak olacağını vaat herhangi bir güzel ve sevecen bir aile olduğunu bildirmek istiyorum. Yani eğer size, onu çok iyi bakacaklar biliyorum, ben size onu vermek için gidiyorum.
Ben sadece o gelen olacak Kamerun bulunan olduğumu bildirmek istiyorum. Ben de endişe ulaşım gibi, endişelenecek bir şey olduğunu bildirmek istiyorum. Evcil ve diğer hayvan taşınması için çok iyi bir iyi ve özenli bir havayolu biliyoruz. Bu havayolu kapıdan kapıya hizmet sunmak ve evcil hayvan taşımacılığı için çok iyi. Onlar herhangi bir sorun olmadan sağ kapı adımda size köpek yavrusu sunmak için devam etmektedir. Yani evinizde köpek yavrusu teslimi ile ilgili olarak, endişelenecek bir şey var. Sana iyi sağlık sizinle yavru olacak olduğunu size söz veriyorum. Size ihtiyacınız olan şey sevgi ve bakım köpek yavrusu için. Tamam.
Şu anda tam teslimat adresi varsa, size evinizin bugün akşam sizinle köpek yavrusu olacak. Senden tam teslimat adresi, evinizde sizinle birlikte yavru teslim için. Havalimanı teslim ajan köpek yavrusu, evinizde size sunmak için adresiniz kullanmak zorunda olacak. Yani adresi olarak aşağıdaki ile sağlar.
Tam isimleri?
Evinizin adresi?
Telefon numaranız?
Poster kodu?
Şehir?
Size en yakın havaalanının adı?
Köpek yavrusu için ödeme mı 160TL.
Havaalanında yavru kayıt olarak size ihtiyacınız olan tüm. Ben de en kısa zamanda tam teslimat adresi olarak, ben havaalanına götürün ve onunla köpek yavrusu uçuş kayıt olacağını bildirmek istiyorum. Ben de en kısa sürede havaalanında kayıt aracılığıyla yavru uçuş alındığı bir tarama kopyasını gönderir. Havaalanı yavru nasıl olacak hakkında daha fazla bilgi için sizinle irtibata geçecektir. Yani eğer her şey sizin tarafınızdan tamam tam teslimat adresi için bekleyin.
Ücretsiz benimsenmesi için benim yavru verir. Bu satış için değil, hiçbir güzel ev ücretsiz benimsenmesi için değildir. Ben bu yavru satıyorum, ben de onlar için aşk satıyorum anlamına gelir. Ücretsiz benimsenmesi için onlara. Onlar sonsuza kadar sizin olacak. Sadece her ay bana kendi fotoğraflarını göndermek olacağını bana söz ver.
Ben onun uçak bileti için değil, benim için ödeyeceğiniz para olduğunu bildirmek istiyorum. Havaalanına doğrudan para ödemek için gidiyoruz. Tamam. Havaalanı, nerede ve nasıl para ödeyecek Bildiğiniz izin sizinle temasa geçecektir. Ben neden onlar sizinle irtibata havaalanına doğrudan para ödemek karar verdi sana güveniyorum. Tamam.
Ben onun için zor bir güzel ve sevecen bir ev hazırladı umuyoruz.
En iyi ilişkin ve sizi burada bekliyor.
Alp