|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
Merhabalar;
Ej9 1.4 civic sahibiyim, geçen gün sahil yolunda aracım bağlandı. Araçta sadece kat iptali ve eksoz ucu var, ama abartı eksoz gerekçesiyle aracımı bağladılar. Bi hak talep etme durumum var mı? Eğer yoksa izleyeceğim prosedür nedir? Şimdiden teşekkür ederim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
zıt birine rastlamışsın anlaşılan , geçmiş olsun bişey çıkacagını sanmıyorm ödenmesi gerekecek büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
gecmis olsun...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bugün istanbulda 3 tane bağlanan araç gördüm, bi zıtlık var ama benden kaynaklı değil sanırım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben de aynı şey yüzünden bağlanıyordum...Malesef ödeyeceksin.Geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
Bugün bizi bile(alayına balayına stock) çevirdiler evrak kontrolü yapıp bıraktılar.Var bu aralar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Çok geçmiş olsun.Bu aralar ortalık çok karışık.Ben dün gidip 1 hafta önce aldığım son susturucuyu çıkarttırıp normal bir susturucu taktırdım.2 tanede ortada var,bizim memurların sağı solu belli olmaz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Hayır benim anlamadığım nokta, kat iptali ve eksoz ucu aracı bağlamak için yeterli bir sebep mi? İtiraz edince iş daha da büyüdü dava edin bile dendi bana.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Aracınız yeniden muayneye giricek eksikleri giderilip isterseniz ben yardımcı olurum
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ses ne durumda peki?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yapabileceğiniz hiç bişiyok trafikten men edildiyseniz arayın beni meni kaldırayım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
Geçmiş olsun.. Biraz öncede Florya'da bizi durdurdu.. İlk etapta egzoslu bağlayacam, bu araba 1 cm hareket edemez falan filan yaptı ama daha sonra bıraktı..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: e46 3.20Cİ
|
polislerin genelde belli başlı çevirme yaptığı yerler var orlardan pek geçmemek lazım anlayışsız birisine denk gelirsen mutlaka bir şey bulur sonuçta
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yavuz bu sıralar istanbul geneli uygulanıyor bu tarz katı cezalar memurlarla konusuyoruz yukardan gelen bişideğil sadece polislerin kendikafasına göre uyguladığı kuralların cezasını çekiyoruz şöle sölim haksızda değiller babasından arabasını alıp caddeye çıkanlar yüzünden bunlar basımıza geliyor feci kazalar ihbarlar anaslar memurları bu tarz uygulama yoluna iterek bizi korkutmak yıldırmak istiyolar ve başarıyorlarda sıkıntı bu memurların bize sölediği onun için bu sıralar arabaya binmemek en güzeli
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
bu aralar çok araba bağlandı ben arabamı çıkartmıyorum ( sadece eşim ve oğlum olunca ailece çıkıyoruz )fakat anlamadığım tüve falan gidiyor sanırsam araba peki ordan geçti diyelim herşey ok 2 gün sonra tekrar çevirmeye yakalandın herşeye baştan tekrarmı yapacağız yani tüvden geçen ekzoz v.s yinemi ceza alacak ve araba bağlanacak.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
kafasına göre benim arabama abartı eksoz yazdılar. Aracımı ne teknik bir ekip inceledi ne başka birşey, herşey onlara kalıyor. Ben şimdi aracımı bu halde çıkarsam 2 gün sonra bağlanmayacağı ne malum. Sattıracaklar arabayı sonunda |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |