Onaylı olmazsa çığrından çıkar zaten...
Printable View
Onaylı olmazsa çığrından çıkar zaten...
Naaaplım ozaman
1- Onaylı
2- Thanks Buttonlu
3- ??
Olabılır onaylı olsun evet begenmezseniz yanlış bi durumsa konu açılmaz valla benım acıcaklarım cok abartı konular değil ufak tefek herkesin becerebilceği cinsten zaten açmıştım o konular oraya taşınrsa güzel olur:) teşekkürler artık gerisi size kalmış :)
Minimum fotograf limitide olabilir aslında :)
İsmi ingilizce mi olacak Türkçe mi peki ?
Do it yourself mi iyi durur yoksa Nasıl yaptım ? falan mı
cok ıyı olur beklıyoruz :)
D.I.Y evrensel bir terim gibi oldu. Ben bir konuda araştırma yapacaksam DIY diye aratıyorum. Rus forumlarını bile buluyorum. Bugün amerikadaki eleman da DIY diye aratırsa bizim forumumuzu bulabilmeli. Yoksa ben de Türkçe'yi savunan birisiyimdir. Tabi ki Türkçe bir isim olsun isterim. Ama tam karşılayan, akılda kalıcı, doğrudan işi tanımlayan, farklı bir çağrışım yapmayan(yemek tarifi gibi) Türkçe bir isim aklıma gelmiyor. Varsa alternatifler düşünülebilir tabi ki.
Marka olmasın zaten konu acacak arkadaş basında honda veya peugeot yada toyota dıye belırtsın yeter sonra fanatıkleştı olur kavga cıkar
Bir form şekli hazırlansa;
Örneğin ;
Uygulama yapılan araç markası
Uygulamada kullanılan malzemeler
Uygulanan aksam
Açıklama ve resimler vs.
Bu şekilde bir standarta oturtulup her konu aynı düzende olabilir.Olası kafa karışıklıkları ortadan kalkabilir.Üye konuyu açtığında neyin nerde olduğunu bilir
Bende fanatiklik olsun diye demedim yanlış anlaşılmasın , DIY daha dogru bir terim olacaktır bence de
MESELA ORNEK BI KONU BEN BÖYLE BÖLUME KONUSUNU AÇMAK ISTERIM ZATEN YAPILANALR RESIMLERDE DETAYLI ANLATILMIŞ SADECE BAŞINA HANGI MARKA OLDUGUNU YAZSAK YETERLI INCE AYRINTIYA GIRILDIMI CIKILMAZ COK DETAY OLMAMALI
http://www.techturkey.com/forum/gene...-yapilisi.html
Do it Your Self (D.I.Y) - TechTurkey Forum
Buyrun :)
Düzeltme söylerseniz hemen düzeltebilrim :D
Markaya göre sınıflandırma boş olabilir örneğin sis farı tesisatı neredeyse her araçta aynıdır
Hayırlı olsun :)