|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
Admin arkadaşlara bi konuda soru sormak istiyorum. D.ı.y bölümü olma yani açma şansımız varmı? özgüne mesaj attım ama yoğunluktan bakamadı sanırım ,güzel bi bölum olur elımızdekı calısmaları dogru ve ınsanların anlayabilceği şekılden acabılırız, ççunku çoğu arkadaşlarımız ,araclarına bu tür uygulamaları bu konulardan takip ederek uygulayabilirler düşüncesindeyim...
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Ben de DIY/tips bölümü olsun isterim. Hatta olursa elimden geldiğince birikmiş DIY'leri paylaşırım da. Elin gavuru bu konularda bizden çok daha paylaşımcı.
İnşallah böyle bir bölüm düzenlenir, güzel paylaşımlar yapılır ve hepimiz istifade ederiz. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett Son Düzenleyen o.b.k; 04-09-2011 12:08. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Ben cok saglam seyler paylaşıcam kardeşim amatör ama güzel şeyler kımsenın ekmegıne taş vurucak şeyler değil evde otoparkta yapabılceklerı konular olucak
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
walla cok iyi olur aslında,dusundugum aama cesaret edemedıgım seyler war belkı alevlendırırsın gokan bızlerı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum d.ı.y nedir?
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bölumde acılan konuların basında hangı markaysa oda yazılmalıkı arayan arkadaşlar kolay bulsun ufak çalışmalar zaten bölume koyucaz
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Hadi bakalım o zaman.
Farklı markaların bir arada olduğu bir forumda DIY bölümü de oldukça renkli olacaktır. Ben de şimdiden ilk etapta 3-5 paylaşım sözü vereyim. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
BUGRA ABI KONUYU OKUYOR BAKALIM
SON SÖZ ADMINLERIN OLURSA GUZEL OLUR OLMAZSADA CAN SAĞLIĞI DIGER KONULARA DEVAM:d
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
D.I.Y hakkında bilgi verebilir misiniz nedir ne değildirm diye?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kendı becerılerınle yaptığın işler dıyelım sis lambasını takıcaksın aracın konusu resımlı anlatım olay bu
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
bende alimden geldiğinde yardımda bulunurum
en azından kimse e34'ün polen filtresini değiştirmek için sanayi çıraklarına para bayılmaz şimdi vakti bulursam e36 french lıght yapıcam evde far-stop bilimum sinyal çeşitleri var kısacası inşallah böyle bir konu açılır bende yardımcı olurum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
motor toplamada yapabilirsin kimse sana ekmeğime tas koyuyorsun diyemez kimse kusura bakmasın
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Peugeot konusunda paylaşmılar hazır
yeterki bölüm açılsın.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
açılır ama onaylı olucaktır kafasına göre insanlar açıp sıkıntı yaratabilir sizlere? kabul ediyormusunuz bunu ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
makale bölümü gibi olursa tamam abi kendi adıma konuşayım benim için sıkıntı olmaz hatta konu açılsın ben hafta içi alıyorum malzemelerimi
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
Onaylı olması lazım. Bir de yapılan işlemlerin ne kadar güvenli, ne kadar sağlıklı ve yasalara uygun olduğu gibi meseleler var ki bunlar konu açılmadan adminlerce incelenmeli. Yoksa kontrolsüzce "ben yaptım, oldu" diye konular açılırsa ve insanlar bunlara güvenip araçlarında uygularlarsa sonradan oluşabilecek güvenlik sorunları can yakabilir.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
project cars gibi onaylı ve teşekkür butonlu olursa iyi olur bence
|
|
|