|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ds3
|
2009 yılında ödemediğim bir trafik cezası katlanarak 2 bin 600 lira olmuş plakaya yazılmış hatalı park cezası nasıl bu kadar katlanır varmıdır bilen
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
valla baya uçmuşlar bir yanlışlık olmasın
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
:S benimde ödemediğim ehliyetime yazılan 1 radar cezam vardı 6 milyar olmuştur o zaman.
Valla tırstım. Bence bi yanlışlık vardır. 2 katı olup duruyor diye biliyorum ben. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
2009 10. Ayda benimde radar vardi 277tl
sorgulattigimda edevlet falan ceza gozukmuyor,ama vergi dairesine gidicem bakalim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2.5 STI & 2.0 Outlander Turbo
|
Para cezalarının ödenme süresi
MADDE 15 – (1) Trafik idarî para cezaları yetkili memurlarca derhal tahsil edilir. Ödeme derhal yapılmadığı takdirde, para cezalarının, tutanağın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde ödenmesi gerekir. Bir ay içinde ödenmeyen cezalar için her ay % 5 faiz uygulanır. Aylık faizin hesaplanmasında ay kesirleri tam ay olarak dikkate alınır. Bu suretle bulunacak tutar cezanın iki katını geçemez trafik para cezalarinin tahsili hakkinda yon. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
benimde bi sorum olacak biliyosunuz geçenlerde AF çıkmıştı ogs cezalarına falan o zaman sorguladığımda borcum yoktu ama dün karayollarından bi yazı geldi OGS kaçak geçiş cezalarım hakkında bunlar af olmadımı ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
bu adresten baktım ben 2.600 ceza gözüküyo kafayı yicem |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yarın satış için temiz kağıdı almaya gidicem bakalım ordada çıkıcakmı çıkarsa napıcam bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
tanıdık bir noter varsa satış ekranından baksınlar, onların sistemde gözüküyormu o daha sağlıklı olabilir..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ???
|
AF çıkmıştı cezaların faizleri silinmişti, öyle bişeyler olmuştu bi de vergi dairesinden bakın isterseniz.
edit: benimde 50 tl netten ödediğim borcum düşmemişti.270tl borç çıkarmışlardı sonra torba yasasından dolayı 57 gibi bi rakam istemişlerdi. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ceza makbuzunun arkasında yazar aylık %5 ve maksimumda ceza tutarının 2 katına kadar katlanıyor bence bir yanlışlık vardır gidip itiraz etmenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
benimde 2 tane 270 vardı hız cezam onlar ne oldu acaba yaw :S bi tanede 67
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
hemde fena borçları olan bırısı puhahaha
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: VW Polo
|
Eski ceza ise katlanabilir. Af ile silinen cezalar geçen senelere ait olanlardı ve düşük bedelli cezalar idi. Sisteme tutarda yanlış girilmiş olabilir. Ceza tutanağı elinde ise üzerini oku ona göre tutarı düzelttirebilirsin. Eline geçmedi plakana yazıldı ise muhtarlıkta duruyor olabilir.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
konu açılmışken bende bişey soruyum 2 ay önce 66tl ceza yedim adrese geldi makbuz makbuzu kaybettim vergi dairesine gittim orda gözükmüyo bende hiç bişey yapmadım.bunu nasıl yatırabilirizki katlanmasın sonra.
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: VW Polo
|
Vergi dairesinde araç sahibi ismi altında veya araç plakasından bulunabilir. Çıkmıyor ise yapacak birşeyiniz malesef yok.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Hatalı parktan 2600 Tl ceza mı olur. Bunlar kafayı yemiş. Ceza hadi olsun 60 TL. Ulan 60 TL nereee 2600 TL neree. 2009 yılından beri 1000 TL vergi borcu olan adam köprüden atlasın o zaman. Sahtekarlara bak yaw.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:50 ::::

sorgulattigimda edevlet falan ceza gozukmuyor,ama vergi dairesine gidicem bakalim