User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: havalandırma bilgisi olanlar yardım ltf..

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

havalandırma bilgisi olanlar yardım ltf..

çoğunuz biliyorsunuzdur çiçekçilikle uğraşıyorum yeni taşındığım dükkanın havalandırma olayı sıfır kapı yı ardına kadar açsan bile içerisi felaket derecede havasız kalıyor deposu felan var ama hiç bir yerinde bir delik yol hava dönmüyor içinde buda çiçekleri olumsuz etkiliyor havasız zor yani zararım çok oluyor.. nasıl birşey yapayım diye düşünüyourm bu havalandırma sistemi kuran kişilerle konuşayım dedim başka biryerleri ile konuşuyorlar zaten dükkan 25 m'2 deyince yer ufak biz yapamayız diyorlar.. depodan hiç biryeri delemiyoruz perde betonmuş.. tek parça 4 m vitrin ve bir kapı kapının üst camı kestirdim ama banamısın demedi.. hala aynı felaket derede sıcak ve camları buğu yapıyor.. sizce napayım nasıl bir yol izlemeliyim..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam 05348613442 ismi kayhan havalandırma şirketleri olan bir arkadaşım hatta şu anda şantiyededir kendisi büyük işler yapıyorlar fatihten aldım numaranı derseniz yardımcı olmaya çalışır elinden geldiğince

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    outlet tarzı büyük mağazalardaki sistem ilgini çektimi hiç tavanda büyük havalandırma kanalları var ordan mağazanın her yerini havalandırıyorlar .
    vitrin ve kapının üstünde kestirdiğin o yerlerden 2m arayla 3 tane 30 a 30 dikdörtgen yada 30-35 çapında boru koy her borularda 1.5 metre aralıkla delik açarsın büyükçe
    borunun girişinede kahvelerdeki dönen pervanelerden koyarsın estetik olsun diyede renkli çiçekli böcekli bir kaplamaylada kaplıyabilirsin. Montaj sıkıntı olmaz tavana rahatça asabilirsin ağır birşey değil neticeden umaraım anlatabilmişimdir

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    perde betonu nasıl delemiyosunuz ? biz bu işi yapıyoruz her çeşit beton delinir..siz matkapla filan delmeye çalıştınız herhalde öyle delemezsiniz..

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    perde betonu nasıl delemiyosunuz ? biz bu işi yapıyoruz her çeşit beton delinir..siz matkapla filan delmeye çalıştınız herhalde öyle delemezsiniz..
    bende çok delici bir insanımdır şakası bir yana ama burda sordum ya adam başından savdı yada uğraşmak istemedi perde beton o delinmez dedi gitti... neyse ya bulcaz bir yol .. yardımları ve önerileri bekliyourm ..
    low is low

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava kanalı yaptırmalısın güzel tasarım iş görür
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)