User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Muayne konusunda Yardım.

otuzdört
    Misafir

Muayne konusunda Yardım.

Hayırlı aksamlar, az önce peder bey vivayla beylikdüzünün oralarda biryerde cevirmeye girmiş, Cam filmi,app,egzozdan ceza kesilmiş. Tam bilmiyorum suan 250TL felan dedi galiba. Sürgülü kapının filmini tamamen soktrmus diğerlerinede cizik atmışlar. Arac muayneye gidicekmiş. Öyle demişler. Simdi araba kafadan basık muayneden komplemi muayneye edilicek yoksa sadece kagıtta yazanlarmı. cam filmi egzoz vs vs. ön takıma bakarken yaylar cıakr yerinden kesik yay oldugu için. Sıkıntı cıkartırmı acaba.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmli cam'a cizik atma gibi bi lüksleri yokki polislerin :S

otuzdört
    Misafir
    Bilmiyorum. komple sökülücek. felan demişler. Arka 2 camıda cizdirdiler heralde. Görmedim aracı suanda daha. ne halde. Egzozda kırıkmış galiba. Kafaydı sadece ama sokuceksin felan demişler baya zorlamışlar.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayene değil de, arabayı kaldırınca yay yerinden çıkacak kadar kesmişsen yolda nasıl güvenip de biniyorsun o şekilde? Arabayla bi zıplasan, kasisten geçsen düşünce neler olur kimbilir... Amortisör milini de kısalt veya tablayı oyna bari de yay yerinden çıkmasın.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

otuzdört
    Misafir
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayene değil de, arabayı kaldırınca yay yerinden çıkacak kadar kesmişsen yolda nasıl güvenip de biniyorsun o şekilde? Arabayla bi zıplasan, kasisten geçsen düşünce neler olur kimbilir... Amortisör milini de kısalt veya tablayı oyna bari de yay yerinden çıkmasın.
    zıplaya zıplaya gidiyorum, o konuda sıkıntı yok Allaha sükür Simdilik. Cokta kasisten uctum alısana kadar. krikoda atıyor yay kendini.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)