Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 05-09-2011, 01:34   #1
TechTurkey

ef186 - ait Avatar

Otomobil: www.Sancom.com.tr

Exclamation Cevremize Ve insanlara nekadar saygiliyiz ?

Benim kendi adima tilt oldugum bir konudur bu .

Alisveris merkezlerinde engelli otoparkina parkeden normal otomobillerin siliceklerini kaldiririm (yalan yok arada kirdiklarimda olmustur ) nekadar acelemde olsa buna ozel zaman ayiririm . Ozel alanlari hatta tuvaletlerde bile ozurlu alanlarini kullananlara mutlaka bir laf solerim .Emniyet seridini kullanan herkezin kulagi en az 1 kezde benden dolayi cinlamistir .Aranizda varsa onlarinda kulanlarina gelmistir bu cinlama ...

Biz halk olarak yardimsever bir toplum degilmiyiz neden bu tip konularda atip tutmaya gelince mangalda kul birakmiyoruz da is icraate geldiginde insanlarin haklarini (ihtiyaclarini) gaspediyoruz ...

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE BÜYÜK AYIP - WEB TV :: Hürriyet

Sonunu izleyin mutlaka ...

Son Düzenleyen ef186; 05-09-2011 01:47.
ef186 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 01:38   #2
Uzaklaştırılmış Kullanıcı

Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.

4 gün önce arabayı park edip indim, ilk defa kullandığım bir parktı. Boi bulduğum ilk yere park ettim kontağı kapatıp aracı kitledim, amblemi görünce direk arabayı çektim. Carrefour otoparklarında yazan yazı gelir hep aklıma. "Park yerimi alıyorsun, peki ya özrümü"
Mutu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 01:43   #3

gökh@n_gr - ait Avatar

Otomobil: Type-R

gökh@n_gr - MSN üzerinden Mesaj gönder
çok doğru söylemiş işin özeti videonun sonunda..
gökh@n_gr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 01:50   #4

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

Bunlar + çevreyi kirletenlere tiltim bende engelli otoparkına araç park edenlere aynı şeyleri yapıyorum aşşa yukarı..

En basit örnek,
Bayram dönüşü Antep-Mersin otobanda onlarca pet şişe vardı hatta bitane 1,5lt liği 160 km/h ile giderken zor sıyırdım son anda görerek, atanların kulaklarını bolca çınlattım. Millet uzun yol yapıyor eyv, araç içine bitane poşet al koy atıklarını sonra durduğunda atarsın arkadaş. Bu ne terbiyesizliktir.
levent isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:02   #5

34btr1907 - ait Avatar

Otomobil: volvo s80 2.0t

sondan 2.kadına ayar oldum ukala...anası babası muhtaç olsa o anda o asansöre mangalda kül bırakmaz en duyarlı vatandaş olur tepkilere laflara bak .

not:herkezinde acil ne çok işi varmış memleketimde

34btr1907 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:08   #6

Otomobil: -

Eyup Duygun - MSN üzerinden Mesaj gönder
Her alanda bu tip olaylar cok var.

En basitinden 10 katlı bi apartmanda oturuyorum.

9. kattayız bende 9 dan cagırıyorum yolda gelirken o anda 6. kattan biri daha cagırıyor e önce orada duruyor 6. katta binen şahıs 9. kattan cagrı yapıldıgını görüyor.Stop tusuna basıp bu cagriyi silip 0. kata tek basına iniyor bunu yapan bi millete ne laf anlatıcaz ki ..
Eyup Duygun isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:17   #7

emvtec - ait Avatar

Otomobil: r53 jcw

onlarda özürlü ama beyin özürlü.böle insanlar yüzünden bi adım ilerleyemiyoruz.kadına bak bide çıkarmısın dio akşam akşam sinirlerimi oynattı...
emvtec isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:17   #8

erdem325 - ait Avatar

Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl

ben buaralar cok denk geliyorum, ankara icerisinde ambulansin sifr yol vermeyen serefsiz oglu serefsizler yuzunden guc bela ilerledigini goruyorum..
ana ata kayiyorum, hatta denk getirdigimi skstiriyorum arabayla o derece..
acayip delleniyorum bu konuda..
erdem325 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:23   #9

Boost Up - ait Avatar

Otomobil: MiTo

Boost Up - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ambulans konusu için hem fikir değilim, sirenlerini öttürürken kırıta kırıta gidenler oluyor.

Eray Yümsel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Boost Up isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:35   #10

CinAli_06 - ait Avatar

Otomobil: tabanway :D

bende genelde otoparkta veya tabelayla ayrılmış yerler parkedenleri gördüysem boş geçmiyorum ya sileceklerini kaldrıyorum yada sileceklerini söküp öyle indiriyorum yaptığımdanda pişman olmuyorum. geçmiş zamanda da bahçeli trafiğini durdurup arabadan inip özürlü bir vatandaşımıza yardım etmiştim karşıdan karşıya geçmesi için.Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum bu konularda.

feel is everything
CinAli_06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:58   #11

BurakCengizhanoğlu - ait Avatar

Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence

Sorsan Elhamdülillah müslümanlar ama trafikte bunalınca emniyet şeridini kullanırlar
BurakCengizhanoğlu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 02:58   #12
C!N

C!N - ait Avatar

Otomobil: Peugeot BVA...

Engelliyim, aracım da engelli plakalı; otoparklarda engelli araçları için ayrılmış alanlarda normal plakalı araçları gördüğüm zaman, o parkettikleri yerden çıkamayacakları şekilde önlerine ya da arkalarına park ediyorum, eğer işimi ivedi şekilde bitirmem gerekmiyorsa, daha da uzatarak yapıyorum. Şu ana kadar hiçbir araç sahibiyle muhattap olmadım, ama bekliyorum ilk muhattap olacağım kişiyi, ukalaca, su üstüne çıkacak tavırlara karşı tavrımı şimdiden hazırladım; gerekirse aracımı o gün orada bırakıp başka bir araçla oradan ayrılacağım

Bir de önceki gün (cuma, 2 eylül) başıma gelen bir olay; günübirlik gezmek amaçlı Ankara'ya gittiğimde, akşam saat 20,30 civarı bahçeli7'de engelli park yerini bulmak için 3 tur attım. Caddeye girdiğimde gördüğüm ilk görevliye sordum ve Vakıfbank önünde engelli park yerinin olduğunu söyledi. İlk turumu attım ne bir park yeri ne de engelli bir araç gördüm o caddede, 2. defa tekrar döndüm, görevli engelli yerlerinin dolu olduğunu söyledi, özellikle baktım hala caddede parketmiş tek bir engelli aracı yoktu, ayrılmış yerler dışında bir yere parketmem durumumda ücret talep edeceklerini görevli arkadaş belirtmeden de geçmedi, 3. turumda artık gözümü karartmıştım, hala hiç bir engelli plakalı aracın olmadığı caddede gideceğim mekana yakın bulduğum ilk boş park yerine adeta çöktüm, görevliye ücret filan vermeden hatta kaale bile almadan ayrıldım oradan, 2 saat sonra aracımın yanına gittiğimde hala yerinde ve sağlamdı.
C!N isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 08:21   #13

aslan - ait Avatar

Otomobil: CITROEN C4

valla bende engelli aracına sahibim hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam çekmişse yerime çekerim arkasına dönsün dolaşsın arasın beni bir ara zabıta çekmişti engelli yerine onun bile arkasına çektimki çıkmasın diye plakamdan bana ulaşıp aramıştı aracınızı çekin diye

IMPOSSIBLE IS NOTHING
aslan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 08:30   #14

KingoAtmo - ait Avatar

Otomobil: JJ Saxo évo-II

Arka sis farını açıp, arkasındaki sürücüyü kör edenlere ,
şehir içinde uzun uzun kormaya basanlara,
Kavşakta yol vermemeyi marifet sananlara,
En sol şeritten gidipte dönüşe 1 metre kala sağ şeride geçmeye çalışıp koca yolu tıkayanlara ne demeli.
Saygısızız, cahiliz

Saxo évo : 13.824 sn.

Piston Garage & OverBoost Garage

Nazmi TOÇAK
KingoAtmo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 09:03   #15

AhmetYılmaz - ait Avatar

Otomobil: Don'Touch Cmon.

AhmetYılmaz - MSN üzerinden Mesaj gönder
Burası türkiye.
AhmetYılmaz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 09:04   #16

ulasoztas1 - ait Avatar

Otomobil: 206Quik & e36 Coupe

herkesinde acil işi varmış kardeşim memlekette. Videonun sonunda noktayı koymuş zaten arkadaş.

ulasoztas1 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 09:07   #17

EM-RE - ait Avatar

Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd

EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
Aslında çok zor bir uygulama değil artık herkesin cep telefonu kameralı filan...
Trafik diyecek ki çekin birader resmini gönderin bize onaylayalım yaslayalım cezayı bak nasıl herkes şipşakçı oluyor ilk haftada güzelce bir reklamını yapmaya bakar,görelim delikanlıyı bir daha koyabiliyormu?.Öyle bir şey olsa ben tripodu koyar slr la öyle çekerim kabak gibi gönderirim.Bu konuyu dün optimum'un otoparkında yer bulamadıktan sonra konuşmuştuk kendi aramızda konu üstüne geldi.

http://i56.tinypic.com/r21f77.jpg
EM-RE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 09:15   #18

gökberk - ait Avatar

Otomobil: 99' Proton Wira

gökberk - MSN üzerinden Mesaj gönder
Kesinlikle katılıyorum da bu emniyet şeridi olayını ihlal ettiğim oluyor bazen.
Bazen yavaş gittiğim zaman arkamdaki sürücüler rahat geçsin diye emniyet şeridine giriyorum.
gökberk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-09-2011, 09:17   #19

Bülent76 - ait Avatar

Otomobil: Megane 3 Dci

Çok güzel bir konu bence.
Ben de milletçe saygısız olduğumuzu düşünüyorum.
Tekerli sandalye kullanmak zorunda olan vatandaşlar için kaldırımların bitimine yapılan rampaların önüne park eden insanlara aşırı derecede sinir oluyorum. Mesela adam tek başına tekerlekli sandalye ile gidiyor, kaldırım yüksek, tam ineceği rampanın önüne hanzonun birisi, 50-60 metre yürümemek için arabasını park etmiş, şimdi bu özürlü vatandaş oradan nasıl insin??? Ne kadar düşüncesizce, ne kadar bencilce bir davranıştır bu. Söylesen bir de özür dilemek yerine diklenir, sana ne der, çıkışır.
Bir de kırmızı ışıkta geçenlere sinir oluyorum. İstanbul'da ve Ankara'da sanırım mobeselerden dolayı bu pek mümkün olmuyor ama İzmir'de sırf bu insan müsvetteleri yüzünden trafik allak bullak oluyor. Adam kırmızıda geçiyor, çarpışma tehlikesi atlatıyoruz, korna çalıyorum, sonra durup ne var, ne korna çalıyorsun diye bana dikleniyor. Bu tarif edilemez bir durum bence...
Bülent76 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 00:50 ::::