Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu şerefsizlerin böcek gibi geberdiklerine 12 ay şahit oldum. Şanı şerefimizle şehidimizi son yolculuğunda hiç değilse dualarınızla yanlız bırakmayacağız !...
Printable View
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu şerefsizlerin böcek gibi geberdiklerine 12 ay şahit oldum. Şanı şerefimizle şehidimizi son yolculuğunda hiç değilse dualarınızla yanlız bırakmayacağız !...
allah rahmet eylesin başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin.sehadeti kutlu olsun..
Allah rahmet eylesın :(:(:(
başın saolsun kardşm mekanları cennet olsun şehitlerimizin. Yarın Yanında olucaz
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin
Arkadaslarim karde$lerim bugun saat 5.te ankara ucak muzesinin oldugu alana canim getirdiler konduramadim o tabutun icinde o olduguna inanmadim dokunamadim tabutuna yigildim kaldim yerine tabutun ustunde isminin yazili oldugunu goirdumde dilay kerman turan halla icimde yanlistir diyordum karismidir diyorum resmini gordukten sonra sanki ben oldum sanki o kursunlari ben yemistim canimin ici kocasina ceme siper olmak icin sahay atlamis ama kocasindan once o gitmis bu karakterde bu duyguda bi insandi bunu bu gun oldugu icin solemiyorum ben dilayimi bir gun olsun yuzu asik gormedim bir insan hep gulermi uykudan uyandiginda kardesiye bile tartisirken bile gulerdi canim sen daha o kara topraga girmeden ben seni cok ozledim anlatamam acim anlatamam icimdeki yarayi aldim her nefesi hisediyorum cunku nefes alirken zorlaniyorum.
rabbim gani gani rahmet eylesin. kalanlara sabırlar versin.
itlerin sonunu tez getirsin inşallah.
her defasında bır ocaga bır aıleye ates dusuyor bu ısın sonu nereye kadar gıdıcek Allah rahmet eylesın sızlere sabır versın
Bu kansız soysuzlar için neler söylesek az kalır. Bu şerefsizlere doğru yada dolaylı olarak zerre kadar katkısı olan herkesin bu kanda parmağı vardır Rabbim parmağı olan herkesin belalarını versin.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun rabbim yakınlarına sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor :(
Allah gani gani rahmet etsin. Size ve sevdiklerine dayanma gücü versin. İkisinin de ruhu şad olsun. Kalleşçe kurşun yağdıranların ve onlara maşa tutanların da iki cihanda yakası bir araya gelmeye.
Allah'tan bir mani olmazsa yarın son görevimiz için bende gelmeye çalışacağım.
Allah rahmet eylesin,
biz ne yazsak, ne çizsek boş,
ateş düştüğü yeri yakmaya devam ediyor,
Allah geride kalanlara sabır versin...
Allah rahmet etsin
Mekani cennet olsun.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar :((
Allah rahmet eylesin.
allah sabır versin mekanı cennet olsun
Allah gani gani rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin ...