|
|
#1 | |||
![]() |
kış sezonunu açarken pistimizdeki ekip değişikliği ile beraber bir sürü organizasyon kararı aldık ve bunların ölümsüzleştirilmesi ile alakalı çeki yapabilecek arkadaşlar arıyoruz bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar bu konu altında ve cep telefonumdan bana ulaşabilirler şimdiden çok teşekkürler
05554042525 mustafa birsesli __________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Onemli kOnu guncelliyeyim dedim
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Abi Aklınızda olsun, hava karardıktan sonra Fotoğrafçılar için özellikle yarış esnasında foto çekmek imkansız
Gece illaki zevkli olur ama gündüzde ekşın olursa rahat olur gibi fotoğraf açısından dediydim ![]() Elimden geldiğince gelip gitmeye çalışırım... __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
307xsi nickli Berkay var sanırım o balıklama atlayacaktır
Nerdesin Berkay
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
mustafa abi ekip değişikliği derken. bu aradaığınız kişiler bu işi gönüllü olarakmı yapıcak.?
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
onumuzdekı bı yıl ızmırde olucam, TSK nın ızın verdıgı olculerde takıp etmek ısterım organızasyonları
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
![]() evet gönüllü bir ekip ilk etapta en azından ilerki zamanda farkı olabılır durum __________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Dogruekipmani olan bir fotografci icin gece cok daha guzel fotograflar cikacaktir.setimi geri tamamlayabilrsem ben varim. Drif fotograf yarismasini kazanan doruka da haber verdim :-)
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
çok memnun oluruz toplamda 10 kişilik bir ekip var aklımızda
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Gece ve önünüzden hızla geçen araçları çekerken yanınızda olup biraz tecrübe edinmek isterim.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
EVVEETTTTTTT soner çevikte geldi :P
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
bende bu ayın sonundan ıtıbaren ızmırde olucam.bende herturlu ıs ıcın yardımcı olabılırım
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Mustafa abi elimden geldiğince yardımcı olurum kıs sezonunda daha hızlı fotograf eklemek dileğiyle
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:52 ::::

Gece illaki zevkli olur ama gündüzde ekşın olursa rahat olur gibi fotoğraf açısından dediydim