|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
Arabayı sattığım kişi devamlı fiyat kırmaya çalışıyor 2000 model ek sedanı 14.000 e verdik. Sağ çamurluk kaput değişik harici boyasız. Ufak bir kazası vardı. Yok kırmızı anahtar var mı, yedek anahtar var mı. Arabanın dosyaları da lazım bana, bu nedir arkadaş 0 araba mı alıyoruz. Araçla ufak çaplı bir arıza yaşamış , 1000 km önce trigeri değiştirdim, dediğine göre ustam tam sıkmamış vidaları mil kasnak bişeyler ded. 400 lira masraf çıkmış. Ben 1000 km kullandım sen alınca neden böyle birşey oldu beni arayıp böyle böyle diyor. Noter satışında parayı sen ver falan dedi ne yapayım verip kurtulucam. Bundan sonrada 2. el arabayı 0 araba alacağım yere 2bin altına veririm kafam ağrımaz. Telefonumu değiştircem o derece.
__________________________________ Sondan bir önceki mohikan |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Noter satışında derken. Aracın satışını vermedinizmi daha?
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
aracın satısını vermedıysen cek bı hafta altından aklı basına gelsın. ayrıca neden 1000km kullanıpta sen deyken bısey olmuyoda o alınca oluyo. hıc kulak asma.arabayı da almak ıstıyosa ustune catır catır odesın. sen nıye sıkıyosunkı canını?
kımbılır arabayı nasıl zorladıda arıza yaptı arac. duzgun kullansa da olsa o sekılde sen kullanırkende olurdu. yanlısmıyım ? __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
anlattıkların çok can sıkıcı şeyler ama noter satışsızda araba teslim edilmezki bu devirde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Arabayı satarken, para bir yana satış bir yana prensibim vardır. Hiç bir zaman bunun tersini yapmadım vadeli araçta vermedim. Çek altından aracı sendeyse satışı, çalındı de bişey de yakalama kararı çıksın küt diye tutarlar merak etme ispatlayamayacaksa yap bunu sonra paşa paşa gelir
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
14e ek sedan nerede verilmiş ki
okadar aradım bulamadım. keşke denk gelseymisiz
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
aracı sattysan yuzsefer arasa neolur senmı bozdun arabayı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. Son Düzenleyen gökan; 05-09-2011 22:22. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
satışı yapmadan teslim mi ettinizki ?
eğer satışı yapmadıysanız alın arabayı vermeyin satışı
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Ne tuhaf yaa..Satışı verdiıysen zaten gei dönüşü yok boşver gitsin..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sen o aracı bana satsana 14e
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Aracı sattım satış protokolü yaptık. Parayı teslim aldım noterden satış kaldı yarın onu da yapıp sıyrılıcam bu iş çok canımı sıktı
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Arabayı isteyenler araç otomatikti
hayır o değil 4 lastik yeni triger , bütün filtreler değişti, orta ss değişti , alt takım yenilendi sıfır akü takıldı daha ne yapayım ben
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
edit: bu devir işlemi yaklaşık ne kadar tutar acaba __________________________________ Sondan bir önceki mohikan Son Düzenleyen Mivec_4G63; 05-09-2011 23:09. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ---
|
Kaç defa araba aldık hep noter masrafını çektik, öyle şeymi olur alan öder işine gelmiyorsa almasın.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
noter masrafı olarak 70 lira bi para veriyorsun o kdar diye biliyorum ben
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Noter masrafının seninle ne alakası var?
Alıyorsa, masrafı ödesin alsın noterden arabayı. Almıyorsa çek al altından. Protokolün hiçbir hükmü yok. Parasını isterse de günlük kira kes. Ayıp ya... Sıfır araba mı alıyorsun... Lastik patlasa seni arayacak utanmasa... __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
plaka degısırse 130 kusur yada 160 kusur olması lazım. plaka degısmezse 60 yada 70... __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 220 turbo tomcat
|
o yüzden al gülüm ver gülüm yapacaksın noterde ,,,kafam agrımasın diyosan
__________________________________ "lpg ile yumurta pişirilir, araba sürülmez".. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
benim kulağıma küpe oldu. expertiz raporu yaptırmadan araç satmıyorum. ayrıca 1tl bile eksik olsa satıştan vazgeçiyorum. herkese tavsiye ederim. kafa ağrımıyor. geçmiş olsun millet ufakçı olmuş, alemin cini kendileri olmuş...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|