Kayıt ol

Eski 06-09-2011, 00:21   #1

cutefire - ait Avatar

Otomobil: VW

3dmax yardım

3dmaxdan anlayan arkdaslar bi box sı editable mesh çevirdikten sonra segment ve parametrs ayarlarını nasıl degıstırırım ( box oluştururken segmentleride ayarlıyorduk bn ayarladım sonra mesh e cevırdım fakat segmenlerı degıstırmek ıstedım gerı dönemedım acil yardım )

tam anlaşılmıyorsa söylede izah edeyım bır box çizdim direk editable mesh cevırdm tel moduna gectım ve tellerın sayısını artırmak istiyorum düşey ve yatay olarak degıstırebılcegım bır secenek menu sımge kısaca nerden degıstırebılırım düzenleye bilrim

Son Düzenleyen cutefire; 06-09-2011 00:40.
cutefire isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-09-2011, 00:37   #2

Ahmet Saraçoğlu - ait Avatar

Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi

mesh modelleme ile ilgili bilgim yok , mesh yerine poly ye çevirirseniz daha rahat çalışırsınız , ayrıca benim bildiğim mesh , poly veya patch e çevrilmiş herhangi bi box ın, modifier ından parametrelerle oynayarak segment sayısını değiştiremezsiniz.Anca mesh veya poly nin segment kısmından segment eklemek istediğiniz iki ayrıtı seçip connetc diyerek segment atayabilirsiniz.

geri dönmesi , baştan yapması zor bişey modellediyseniz vakit kaybetmeden belgelerim 3dmax , autoback ten autoback1 , 2 , ve 3 ü teker teker açıp yaptığınız modeli kurtarmak amaçlı en yakın autosave i alıp masaüstünüze save leyebilirsiniz.
Ahmet Saraçoğlu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-09-2011, 00:53   #3

cutefire - ait Avatar

Otomobil: VW

Ahmet Saraçoğlu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesh modelleme ile ilgili bilgim yok , mesh yerine poly ye çevirirseniz daha rahat çalışırsınız , ayrıca benim bildiğim mesh , poly veya patch e çevrilmiş herhangi bi box ın, modifier ından parametrelerle oynayarak segment sayısını değiştiremezsiniz.Anca mesh veya poly nin segment kısmından segment eklemek istediğiniz iki ayrıtı seçip connetc diyerek segment atayabilirsiniz.

geri dönmesi , baştan yapması zor bişey modellediyseniz vakit kaybetmeden belgelerim 3dmax , autoback ten autoback1 , 2 , ve 3 ü teker teker açıp yaptığınız modeli kurtarmak amaçlı en yakın autosave i alıp masaüstünüze save leyebilirsiniz.
çok tesk ederım hemen denıcem umarım istediğimi elde edebillirm
cutefire isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 00:53 ::::