Güzel bir organizasyon oldu gerçekten, emeği geçen herkese teşekkürler :)
Printable View
Güzel bir organizasyon oldu gerçekten, emeği geçen herkese teşekkürler :)
Tebrikler çok güzel bi organizasyon olmuş mersedes jantlı rocco çok iyi birde gelin damat gördüm ben orda :D
Gelen herkesin ayagina saglik ayrica emegi gecen herkese cok tesekkurler.Cok guzel bir gün gecirdik,cok renkli dikkat cekici arabalarimiz varmis onlari gormus olduk.Vag Event vol.2 de hersey daha da guzel olucak.Elimde 300 karenin ustunde foto var,yavas yavas foruma eklicem,raw cektigim icin biraz zaman alicak:)
güzeldi bidahaki sefer inş kısa sürede olur :) şemsiye ve sandalye ile gelicem bidahakine :)
fotoları upload eden arkadaşlar orjinal boyutlarıyla herhangi bi siteye upload etse bizde ordan indirsek çok daha iyi olur
en azında kaliteli görürüz resimleri
Emegi gecen ve gelen herkese tesekkurler. Vol. 2 'de gorusmek dilegiyle.. =)
180+ araç mı? Hey maşallah bee!!! Oğlum Utku hazır o kadar toplandınız bari feth etmeye falan çıksaydınız kanka:)
Gec geldik ama geldiğimize degdi
emeginize saglık
ewt çok güzel bi buluşma oldu sabırsızlıkla vol.2 bekliyoruz...
Buluşma beklediğimizden iyiydi,her ne kadar evimize dönerken debriyaj telimiz koptuysada bir çaresini bulup biz ve arabamız eve sağsalim dönebildik..Emeği geçen herkeze çok teşekkürler
güzel bir organizasyon tebrik ederim 1 saat kadar durdum eşim ve çocuk olunca fazla duramadım başarılarınızın devamını dilerim
180+ araç ciddi bir sayı maşallah vol 2 de daha iyi işler yapmanız dileğiyle :)
EMA Rocco imrendirdi gercekten, daha dun ayni renk ama berbat jantli modifiyeli bi tanesini gordukten sonra piyasadaki neredeyse tum Roccolara ornek olacak cinsten duruyordu, masallah! :)
Genel olarak da begendigim arabalar %90-95 oranindaydi sanirim, cok keyifli bir gundu benim icin, bunu tekrarlamamiz lazim, gelen herkesin ayagina saglik, Allah kaza bela vermesin hic birimize :)